Slik installerer du et luftinntak på en 1994 Honda Accord

installere en etter-markedet luftinntak i 1994 Honda Accord vil gi motoren et løft i kraft og forbedre gass kjørelengde. Installasjonen skal være nesten det motsatte av fjerningen. Den luftmassemåler ligger på toppen av luftinntaket på toppen av motoren slik at du ikke trenger å fjerne det. Dette er en grunnleggende jobb som ikke vil ta mye erfaring. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles før du fortsetter. Løft opp de to plast festene som fester air dam dekselet lukket. Trekk dekselet fra luften demningen.
2

Trekk luftfilteret ut av luften demningen. Fjern de to skruene på undersiden av air dam ved hjelp av Phillips skrutrekker. Løsne skruen på metall spenne kobler inntak rør til luft dam med flat skrutrekker. Dra slangen av luften demningen og air dam ut av motorrommet.
3

Løsne strammeskruen på metall spenne forbinder luftinntaket røret til inntaket på toppen av motoren ved bruk av flat skrutrekker. Dra slangen fra inntaket.
4

Plasser den nye inntak slangen på inntaket på toppen av motoren. Kontroller at gummipakningen fullstendig omgir åpningen på inntaket. Stram metall spenne med flat skrutrekker. Plasser det nye luftfilteret på den motsatte ende av inntaket røret. Skru filteret på inntaket tube eller fest den til røret ved hjelp av et metall spenne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84719.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger