The Best Felger for Winter

Farene ved kjøring i vinter rett og slett ikke kan være undervurdert. Nesten hver element av kjøring faren er forsterket når vintersesongen ruller rundt. Mens rim utvalget er ikke alltid på toppen av alles vinter beredskap listen, kan riktig rim valg for vinteren gjøre en forskjell. Hovedsak, felger dine valg koker ned til å velge mellom rent stål eller legering. Fordeler med Steel Wheels

stålfelger er hendene ned det billigere alternativet. De er mindre glamorøse, laget av enklere komponenter, og er mer funksjonell enn moteriktig. Dette kan spille til din fordel om vinteren kjører så mange farer eksisterer på veien som kan skade felger og ved å kjøpe en billigere stålfelg vil det være mindre penger til å erstatte kontra en dyr legering rim. I tillegg er den strukturelle integriteten til en stålfelg like solid som med en legering rim så det gjelder funksjon og sikkerhet en stålfelg vil være helt tilstrekkelig.
Fordeler med Alloy Wheels

Aluminiumsfelger er laget av et komposittmateriale av metaller og kan bygges til de nøyaktige spesifikasjonene for en bil. Noen nye biler med la ow klaring mellom dekket og hjulet godt trenge en bestemt felgstørrelse å kunne passe kjeder og /eller vinterdekk. I en slik situasjon vil en legering rim være det eneste alternativet. I tillegg er de lettere metallene i en legering felg gjøre felgen lettere og derfor mer ytelse som kan være gunstig om vinteren. Også, felger legering forbedre utseendet på bilen din, og hvis du har stått for sikkerhet, kan en hyggelig sett med felger vise frem bilen pent i vinter.

Ulemper ved begge typer

Aluminiumsfelger ofte har en delikat finish og er mer utsatt for skade i de harde elementer av vinteren. En enkel stein kan chip et stykke av felgen og gjøre den ubrukelig. Som lettmetallfelger er betydelig dyrere, de kan være risikabelt å bruke i vinter. Stålfelger er tyngre og i sjeldne tilfeller kan gi mindre enn optimal ytelse på grunn av sine forbedrede vekt. I tillegg gjør komposisjoner av stålfelger dem vanskeligere å passe på biler som trenger en viss brems klaring, for eksempel, der lettmetallfelger kan bygges til bestemte dimensjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84447.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger