Slik tilpasser et 1993 Sonoma Pickup Truck

Det er mange ettermarkedet og ytelse selskaper som gjør tilbehør og deler for 1993 GMC Sonoma pickup lastebil. Sonoma modellen er utgått, men er fortsatt en bærebjelke i den egendefinerte lastebil scene. Tilbehør er laget for interiør, eksteriør, fjæring og andre områder av Sonoma. Tilpasse pickup kan også innebære å legge ny maling eller grafikk. Noe tilbehør kan installeres hjemme mens mer omfattende tilpasning bør bare gjøres av en profesjonell tekniker. Instruksjoner
en

Bytt den lille fabrikken felger og dekk ut for nye, større ettermarkedet felger og lavprofildekk. For Sonomas, er en 18-tommers felg og en svært lav profil dekk den største som kan brukes uten å kutte ut de indre fendere.
2

Har utvendig maling på Sonoma endret til en egendefinert farge eller har design eller grafikk malt på eksisterende farge. Vinyl grafikk er et annet alternativ for tilpassede utvendig design. De er rimeligere enn en maling jobb og kan fjernes når som helst.
3

Alter suspensjon av 1993 Sonoma med en front og bak senkesett. En heis, kan det brukes til å heve den, men mest Sonoma eiere velger å senke kjøretøyet. Disse pakkene leveres med instruksjoner, men med mindre du har mye mekanisk erfaring, er det best å la denne jobben til en profesjonell.
4

Legg en ettermarkedet stereo og høyttalersystem til Sonoma ditt. Forlenget førerhus Sonomas har en liten baksetet, men det kan holde flere store høyttalere for en svært tilpasset audio setup.
5

Forbedre ytelsen til Sonoma med add-on deler. Fjern fabrikken luft boksen og filtrere og erstatte den med en forestilling luftinntak og filter. Legg en lystgass kit eller har en installert av en mekaniker til å raskt øke hestekrefter mellom 50 og 100 hk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85938.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger