Hvordan legge til et batteri på baksiden av en bil

Det er mange grunner til at man kan bevege seg eller flytte et batteri på baksiden av bilen sin. I noen tilfeller batteriet kan være i veien for et annet tilbehør eller ytelse del, for eksempel en kald luft inntak. Det kan også gjøres for å legge vekt på baksiden, bidrar med vektoverføring når bilen brukes til drag racing. Det er kits tilgjengelig, eller du kan kjøpe delene selv på en auto deler butikken og designe en layout som fungerer best for deg. Du trenger
Batteri flytting kit
Wrench satt
Elektrisk drill
Drill bit satt
Socket satt
Wire cutters
Wire strippere
Vis mer Instruksjoner
en

Ta batteriet ut av aksjen sted under panseret på bilen din. Fjerne både de positive og de negative batteripolene med en skiftenøkkel.
2

Bestem på det nye stedet for batteriet. Hvis det er stammen eller lasterommet på bilen, må du kontrollere at det er ingenting under gulvet som vil holde deg fra å bore hull og installere bolter for å montere batteriet boksen og stopperne.
3

Sett batteriet boksen og markere området der festehull vil gå. Bor hull gjennom gulvet med en drill og en borekrone størrelse for å passe festeboltene fra settet.
4

Monter boksen til gulvet med den medfølgende festeanordningene. Stram boltene med en skiftenøkkel eller socket og skralle.
5

Rull ut den røde batteri-kabelen som fulgte med settet. Trekke kabelen fra batteriet boksen til motorrommet på bilen. Veien du velger må være fri for skarpe metall eller varmekilder som ville skade kabelen over tid. Mange kjører ledningen langs rammen, men du bør finne veien som passer best i bilen.
6

Finn slutten av den gamle positive batterikabelen. Det kan være på en startsolenoiden eller distribusjon blokk under panseret. Kjør den nye kabelen til det stedet og klippe det til riktig lengde med et sett med avbitertang. Kle av 5/8 tommer av isolasjonen fra ledningen og legge ringen kontakten som fulgte med i settet til wire. Crimp det på med et sett av crimptång.
7

Fjern det gamle røde eller positive kabelen fra bilen. Fjern det gamle negative eller svart kabel fra bilen og kast begge kablene. Kjør den nye sorte kabelen fra batteriet boksen til rammen på baksiden av bilen.
8

Finn en bolt nær batteriet boksen og fest svart eller negative ledningen til den ved hjelp av ring-kontakten i settet. Installer batteriet inn i batteriet boksen og og fest de to nye batterikablene til batteriet. Trekk til klemmene med en skiftenøkkel.
9

Fest batteriet retainer klemme til batteriet og stram festeskruene med en skiftenøkkel. Sett dekselet på batteriet boksen og teste systemet ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83713.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger