Auto Tilbehør Det Plug in

De fleste moderne elektronikk har kryss kompatibilitet med andre enheter. Mange elektronikk kan spilles som en frittstående enhet, kobles til datamaskiner, eller koblet til biler. Det er flere tilbehør som gjør at kjøretøy for å bruke sine innebygde porter for å koble elektronikk. Spille av mediefiler, finne veibeskrivelser og kjøre trygt er noen av formålene bil tilbehør tjener til førere. GPS

A Global Positioning System (GPS) Enheten bruker flere satellitter for å finne den nøyaktige plasseringen av enheten på jorden. Kjøretøy GPS-systemer brukes til å finne bilen befinner seg, og viser geografiske data slik som motorveier, gater og veier. Moderne GPS-navigasjonssystemer hjelpe sjåførene nå sine mål gjennom innrykker adresser i systemet. GPS releer slå av slå navigasjon til sjåføren før de når deres plassering. GPS-enheten plugges inn i bilens 12V adapter, eller kan brukes med frittstående batterier.
MP3-spillere

MP3-spillere er bærbare enheter som spiller musikk-og videofiler . De fleste biler inneholder in-dash CD-spiller og AM /FM-radiomottakere. Siden økningen i popularitet i MP3-spillere, har bil tilbehør er utviklet for å spille MP3-filer. De nyeste kjøretøyene gjennomføre en MP3 dock å direkte koble til og spille av bærbare enheter. Andre biler inneholder en 3,5 mm hodetelefonkontakt å plugge enheten inn eldre enheter må bruke en FM modulator for å spille direkte fra en MP3-spiller. En FM-modulator plugges inn i bilens 12V adapter. Brukere deretter stille sine FM-radioer til en bestemt stasjon for å spille av musikk fra den bærbare enheten.
Radar Detector

En radar detektor er en elektronisk enhet som brukes av drivere for å oppdage når farten blir overvåket av en radar enhet. Hovedformålet med radar detektorer er å varsle bilistene når de blir sporet av polititjenestemenn. Drivere da ha en mulighet til å bremse ned før de blir billett for fartsovertredelse. Moderne radarvarslere har lagt GPS-teknologi, som varsler brukerne av steder hvor politiet ofte overvåke drivere. Radarvarslere koble til bilen bruker 12V adapter.
Cell Phone Car Charger

I tilfelle at din mobiltelefon batteri er lavt, vil en reiselader belaste telefonen i bilen. Billaderen kobles direkte til 12V adapter og lader telefonen mens bilen er slått. Nesten hver mobiltelefon produsenten gir en billader. Det er også universelle billadere tilgjengelig som gir flere forskjellige telefon-kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84606.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger