Hvordan koble opp en Kill Switch til en Fuel Pump

Det er mange high-tech utstyr tilgjengelig for å hindre potensielle bil tyver fra å stjele bilen. Mange av disse koster hundrevis av dollar og krever en trenet installasjon ekspert for å koble inn i bilen. Som et alternativ, kan du installere en drivstoffpumpe cutoff bryter i et skjult sted for mindre enn $ 10 og litt tid. Mens en tyv kan være i stand til å komme inn i bilen din og selv aktivere tenningen, med en drivstoffpumpeikon cutoff i av-posisjon, det er ikke til å kjøre lenge nok til å komme seg ut av oppkjørselen din. Du må bare huske å snu cutoff veksle av hver gang du går ut av bilen. Du trenger:
12V test lys
service manual
Vippebryter
14 gauge
Solderless rumpe kontakter
Krympeslange
Drill
Jack
Jack står
Wire bånd
butan lighter
Vis flere instruksjoner
Finn Hot Wire
en

Jekk opp bilen og sett bukker på fast støtte steder, slik som under bakakselen eller foran spankulere støtter. Bilen må være høy nok til at du trygt krype under forfra og bakover.
2

Finn den elektriske drivstoffpumpen for ditt kjøretøy. Den mest sannsynlige plasseringen er inne i drivstofftanken. Fjern bensintanken tanklokket, og legger øret tett til tuten. Har noen vrir om tenningsnøkkelen fra off til kjørestilling. Bensinpumpen slår seg på i to eller tre sekunder, og du kan høre det klikker eller buzz. Hvis du er sikker på at pumpen er ikke inne i tanken, følger drivstoffslangen fra tanken mot motoren til du plassere pumpen.
3

Sjekk service manual for auto oss gjøre , modell og produksjonsår, og finn koblingsskjema, ta notat av fargen på den varme ledning fra bensinpumpe releet til drivstoffpumpen.
4

Ring serviceavdelingen hos en forhandler og fortelle dem hva du gjør hvis du ikke har en service manual for merke, modell og år av bilen. Mesteparten av tiden, kan en tekniker slå opp informasjon for deg. Finn hot wire selv ved å teste med en 12-volt test lys som en siste utvei.
5

Koble fra ledningene som leverer strøm til pumpen. Det er en kontakt som plugges enten direkte på en matchende kontakten på bensinpumpen eller til en kort pigtail av ledningene som går inn i pumpen.
6

Ground testen lys til en solid metall del av kjøretøyet med alligator klipp på slutten av testen lysets wire.
7

Sett sonden inn i hver av plug-in-spor i forbindelse på enden av ledningene kommer fra bilens elektriske system som en hjelper snur tenningsnøkkelen fra off til å kjøre når du er klar. Den varme ledningen er den som får strøm i to eller tre sekunder når nøkkelen er slått å kjøre.
Installer Switch
8

Finn et sted for å drepe slå. Det kan være under dashbordet, under førersetet eller på konsollen, så lenge du kan nå den fra førersetet, og den er skjult.
9

Kontroller at du kan rute ledningene fra denne plassering gjennom gulvet eller brannmuren til utsiden av kjøretøyet, boring av et hull i gulvet eller brannmur, om nødvendig. Også sjekke for å se at det er nok plass bak bryteren plassering for brytermekanismen og kabling.
10

Installer vippebryteren på det stedet du har valgt ved å bore et hull der for å passe bryteren kroppen . Sett bryteren fra baksiden, og deretter feste skruringen på bryteren på utsiden for å holde det på plass. Sørg for å orientere på og av posisjon slik du vil ha det - som er oppe /nede er av
11

Koble et par 14-gauge ledninger til de to polene på. vippebryter, med riktig solderless kontakter.
12

uncoil nok av hver ledning for å nå plasseringen under bilen hvor sammenhengen mellom bilens elektriske ledningsnettet plugges inn i bensinpumpen.

13

Kutt hot wire som fører til drivstoffpumpen.
14

Slide en shrink wrap ermet på hver av de ledningene som går til bryteren.
15 < p> Bruk en butt-kontakt for å koble en av ledningene fra bryteren til hot wire du bare kutte, ruting energiflyten fra det elektriske systemet, til bryteren. Deretter kobler du den andre ledningen fra bryteren til den gjenværende enden av cut-off hot wire å tillate strøm å strømme til drivstoffpumpen når kill bryteren er i på-posisjon.
16

Skyv krympe-wrap ermene over baken kontakter, deretter varme hvert erme med en butan lighter å krympe ermene og vanntette forbindelsen.
17

Koble ledningsnettet tilkobling til drivstoffpumpen tilkobling.

18

Bruk wire bånd for å støtte de nye ledningene fra bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87408.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger