Slik fjerner du en CD som sitter fast i en 2005 Chevy Tahoe

Mens Chevrolet biler er utstyrt med populære tilpassede CD-spillere , disse spillerne er ikke uten sine vanlige problemer. Et slikt problem på biler , slik som 2005 Chevy Tahoe , oppstår når plater får fast i spilleren systemet og nekter å komme ut . Det finnes en rekke metoder du kan bruke til å ta ut platen uten å skade enten CD -spiller eller CD selv. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen til " On" posisjon og trykk og hold på "Eject "-knappen på CD-spilleren . Holde inne knappen i opptil tre minutter vil tillate spilleren nok tid til å aktivere utkasting spor å prøve å tvinge disken ut .
2

Trykk på "Power "-knappen av og på som du holder "Eject" -knappen for å prøve å forvirre systemet i å trykke platen ut .
3

Tilbakestill spilleren ved å trykke på innrykket "Reset "-knappen på spillerens ansikt . Dette vil drive sparket ned og konfigurere den på nytt , og platen kan sprette ut som resultat. Du må trykke på "Reset "-knappen med en binders eller en penn .
4

Sett kanten av en tom plate i munnen på CD-spilleren og forsøke å inngi den under fast plate. Bruk den tomme platen å presse stakk CD opp i mate spor og trykker på "Eject "-knappen, som du gjør det , for å presse platen ut av spilleren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84863.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger