Forskjellige typer Snøkjettinger

Kjettinger er viktig vinterføre elementer og er pålagt ved lov på enkelte motorveier når været blir spesielt ekkel. Kjeder vikle dekk og gi et metall lag mellom gummidekk og de isete veier, grave i isen og gir bedre veigrep enn bare et dekk. Det finnes flere forskjellige typer kjeder som kan være det riktige valget for din bil og kjøreforhold i ditt område. Diamond kjettinger

Diamond kjettinger er kjeder som danner en diamant mønster på dekk i motsetning til horisontale lengder kjeden som omgir dekk som sprosser på en stige. Fordelene til diamant kjedene er at det er mindre veistøy og vibrasjoner inne i bilen enn med standard kjedene. Som diamant kjede krysser dekk slitebanen på ulike kryssende punkter, de er sagt å ha mer stabilitet. Av denne grunn, de brukes ofte i tunge lastebiler og tyngre kjøretøy. Diamond kjedene krever mer håndverk og derfor vanligvis koste mer.
Standard kjettinger

Dette er den type kjeden mest sett på biler. Kjeden passer over dekket og en forbindelse på innsiden så vel som den ytre side av dekket. Installering standard kjeder kan være vanskelig når det gjøres større snømengder, men det avhenger av kjøretøyet, og mengden av klaring mellom dekk og hjulet godt. Standard kjedene er laget av tunge stål koblinger som danner trinnene av trekkraft som brytes rundt dekk. De kan kjøpes billig, men gi den mest veistøy ut av alle typer kjettinger.

Kabel Kjeder

Kabel kjettinger er den mest økonomiske alternativet når de vurderer å kjøpe kjettinger. I stedet for å kjede koblinger, de har karbon stålfjærruller at vikle rundt dekk som trinnene på tradisjonelle kjedene. De ser ut som store kabler lagt over dekket og ta opp langt mindre lagringsplass enn diamant eller standard kjettinger. Kabel-kjedene ikke stikker så mye som vanlige kjeder og som de er en mer ensartet byggemateriale, fordi de mindre vibrasjoner i bilen og gir en jevnere gange i forhold til andre kjeder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95543.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger