Volvo takstativ Installasjon

En Volvo takstativ er et utmerket tilbehør. Den gir mulighet til å ekspandere bæreevnen av kjøretøyet. Mange Volvo er kjent for å ha små stammer og små tilbake seter for å redusere vekten av bilen, noe som i sin tur holder gass kjørelengde lav. En Volvo takstativ kan legge bagasjen bærer plass til toppen av kjøretøyet. Know Your Model

Hvert rack er litt annerledes og er tilpasset bygget til å huse en bestemt Volvo bil. Det er viktig at du undersøker bestemt merke og modell av kjøretøyet eller snakke med en Volvo profesjonell før du kjøper din takstativ. Mange i butikken Volvo racks vil staten en bestemt modell nummer, så det er best å gjøre litt online søker for å kunne fastslå den spesifikke modellen som passer din bil. Også kommer hvert rack fullpakket med forskjellig tilbehør. Viktigst hvert rack er designet for å kunne gjennomføre en spesifikk vekt kapasitet, så du må tenke på de elementene du ønsker å bære på stativet og finne ut hvilken som er best for deg. Per januar 2010, kan det hende du må bruke opp til $ 300 for en kvalitet Volvo takstativ med stor bæreevne.
Installere takstativ

Les instruksjonene som kom med din takstativ. Ha en drill på hånden med riktig størrelse bor for å bore hull direkte i taket ditt. De fleste av de nyere stativene kommer med skruer og gummierte eller plast kjegler som passer inn i hullene for å lage et vakuum med skruene og stativer. Etter hvert hull er boret direkte i taket, plasserer konusene inn i hullene med et punkt, inn først. Sett takstativet på bilen din og begynne å skru inn skruene direkte inn kjeglene. Disse vil koble stativet direkte til taket og fullføre sugevirkningen å stramme og feste stativet. Dette sugeeffekt skal også hindre at vann og snø rester fra å komme inn i hullet og forårsaker skruene til rust og brekker av.
Vedlikeholde Rack

og til , vil en skrue-eller kjegle brekke eller slites etter en lang bruksperiode. Dette er ikke vanskelig å erstatte. Hvis du legger merke til tidlig slitasje, umiddelbart skru stativet og ta ut kjegler. Du kan gå til hvilken som helst Volvo-forhandler eller butikken og kjøpe nye skruer og kjegler som trengs. Mange ganger disse kommer i pakker, men noen ganger de kan kjøpes enkeltvis for omtrent en dollar stykket. Når du har de nye forsyninger, bare følg installeringsinstruksjonene en gang, og rack vil være trygt og sikkert festet til kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83700.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger