Slik installerer K & N Cold Air Intake for en Chevy Silverado

Chevrolet Silverado er en pickup lastebil som kan komme med så lite som 195 hestekrefter. Det kan også komme med en heidundrende 315 hestekrefter. Hvis Silverado trenger litt ekstra boost i kraft kategori, er det beste stedet å begynne med luftstrømmen til motoren. Jo mer luft som kan bli sugd inn i motoren, kan flere hestekrefter motoren skaper. Den beste måte å få inn mest mulig av kjølig luft inn i motoren er med en kald luft inntak. K & N har vært å lage disse luft oppgraderinger for biler og lastebiler i mange år, og kan skryte av at deres kald luft inntak systemet for Silverado kan øke sin hestekrefter med så mye som 16.59. Du trenger
Flat-skrutrekker
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Silverado og koble den negative batterikabelen ved å skru den klemmen.
2

Finn aksjen luft boks (stor svart boks) i motorrommet. Ved tilknytningspunktet, hvor inntaket slangen kobles til luft-boksen, er massen luftstrømmen sensoren. Trekk støpselet går inn i sensoren. Skru av slangeklemme rundt inntaksslangen. Skru slangeklemmen i den andre enden av slangen.
3

Trekk radiator rørets klipp fra inntak slangen. Trekk inntak slangen ut av luften boksen.
4

Trekk den andre enden av inntaksslangen ut av den andre enden tilknytning, som setter inn i spjeldhus. Trekk slangen ut av motorrommet.
5

Trekk opp luften boksen for å fjerne den fra motorrommet. Fjern luftmassemåler fra luften boksens slangeinntak ved å trekke den ut.
6

Sett luftmassemåler inn i K & N varmeskjoldet. Skyv skum trim på rundt kanten av varmeskjoldet for å opprettholde en tett passform.
7

Fest C braketten til den nedre delen av varmeskjoldet. Det vil være en liten C i det tilordnede område. Skru det fast med skralle. Gjenta denne prosessen med L-brakett.
8

Fjern de to boltene fra lager luft boksens montering skuffen. Sett gummi braketten inn i det øvre høyre bolt hull og skru det fast med skralle.
9

Bruk bolt fjernet i trinn 8 for å feste C braketten til lager luft boksmontering skuffen. Fest L braketten til den åpne radiator hullet med skralle.
10

Fest varmeskjoldet til luft boks brettet med den siste bolten koble til gummi mount fra trinn 8.

11

Plasser gummi sondekoblinger rundt begge ender av kald luft inntak slangen. Sett inn større siden av kald luft inntak slangen inn i motorens inntak ventil og stram slangekoplingene med skrutrekkeren. Sett den andre enden av slangen til luftmassemåler i varmeskjoldet og stramme forbindelse klemme.
12

Sett kjeglen filteret inn den andre siden av luftmassemåler og stramme slangeklemme med skralle. Koble luftmassemåler elektriske tilkobling. Koble til batteriet, og slå den Silverado på å teste den nye kald luft inntak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85939.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger