Slik fjerner du en Silencer Fra en lyddemper

En lyddemper lyddemper er en add -on komponent til tuppen av en lyddemper som reduserer eksos støy. Lyddemperen reduserer uttaket hullet på lyddemperen , redusere passasje for eksosen å forlate komponent . Lyddempere er generelt sikret på lyddempere med selvgjengende skruer, som også forenkler fjerning av lyddemper eller dets justering. Fjerne en lyddemper , derfor er en enkel jobb som ikke krever noen spesielle verktøy og bør ikke ta mer enn fem minutter å gjøre. Du trenger:
skrutrekker
WD40
Needle -nese tang
Papirhåndklær
Vis flere instruksjoner
en

knele ned ved siden av lyddemperen. Finn alle skruene på tuppen av lyddemperen som fester lyddemper inni lyddemperen tips .
2

Fjern hver skrue fra lyddemperen spissen med skrutrekker din .
3

Trekk ut lyddemper med fingrene . Ta tak i halsen på lyddemper med tennene på nål-nese tang til å trekke ut lyddemperen hvis det er fast eller fingrene kan ikke nå inne i lyddemperen tips . Spray sprekken mellom lyddemper og lyddemper spissen med WD40 dersom lyddemperen sitter fast. Rengjør innsiden av lyddemperen spissen med et papirhåndkle for å fjerne fett smøremiddel som du sprayet inni den for å fjerne lyddemper .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85506.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger