Slik installerer takskinner på en Subaru Forester

En SUV taket uten takrails er en sløsing med plass. De store motorer og brede tak av SUV-er gjør dem ideelle for transport av gods i alle størrelser, og takrails bidra til at prosessen. Takrails gir ikke bare en stabil ramme som å laste elementer, men også sikre innlegg som å binde ned disse elementene. Takrails er et alternativ til Subaru Forester, men hvis Forester ikke har takrails de kan installeres i noen få trinn. Du trenger
White fett blyant
Takreling kit
Gängpressande metall skruer
Målebånd
Elektrisk drill
Driver litt
Vis flere instruksjoner
en

Hold foran rail festebrakett på ønsket posisjon på taket av en Subaru Forester og merk posisjonen med en hvit fett blyant. Den fremre braketten skal være plassert over døra og la nok plass til jernbane og bakre brakett for å passe på taket.
2

Mål avstanden fra frontruten til den avmerkede posisjonen til fremre braketten med et målebånd.
3

Marker denne avstanden på motsatt side av taket med et fett blyant. Dette vil være plasseringen av andre fremre braketten.
4

Hold fremre braketten på plass på taket og drive selvborende metall skruer gjennom braketten er skruehullene i bilens tak.

5

Sett skinnen inn foran braketten og skyv bakre feste på den andre enden av skinnen, hvis taket rail kit har egne braketter og rails.
6

Hold den bakre festet på plass og drive en selvborende metallplater skrue gjennom brakettens skruehullene i kjøretøyets tak. Gjenta denne prosessen på motsatt side av bilens tak med den gjenværende jernbane.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85913.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger