Slik installerer Tre Trumpet 12-Volt Air Horns

Trompet-stil horn produsere en musikalsk trompet lyd på grunn av sin lange kjegle form. Den lyd varierer avhengig av lengden og formen av kjeglen. Andre drivere vil høre deg komme hvis du installerer tre trompet horn i kjøretøyet. De er festet inne i motorrommet med hornene plassert nedover for å unngå at vann samler seg i enheten. De er drevet ved å koble sine elektriske ledningene til bilens eksisterende horn kabling. Dette gjør at du kan aktivere dem ved hjelp av knapp på rattet. Du trenger
Drill
Metal bit
Wrench
14-gauge mangetrådet kobbertråd
Wire cutters
Wire strippere
Triple hunkontakt
Butt plugg
Tenger, Elektrisk tape
Buntebånd
Vis flere instruksjoner
en

Åpne frontdekselet på bilen og finne et sted i motorrommet for å sikre alle tre horn ved siden av hverandre. Den ideelle plasseringen er tørr og borte fra eksosmanifolden varme.
2

Position hornene i sin byggeform og merk hullet i braketten, på kjøretøyet, med en markør.

3

Bor et hull gjennom den markerte posisjonen med en bit som er litt større i diameter enn monteringsbolten.
4

Hold horn og braketten over hullet og sette inn bolten gjennom både braketten og metallet kroppen av kjøretøyet. Fest med en lås skive og mutter, og skru med en skiftenøkkel. Gjenta trinn 2 til 4 for å sikre hver horn inne i motorrommet.
5

Strip 3/8 centimeter isolasjon av 14-gauge. Sett de tre røde ledninger fra hornene til den ene siden av trippel-bøssing, og 14-gauge i den andre enden. Komprimere kontakten med tang for å feste ledningene.
6

Kjør 14-gauge til bilens fabrikken horn, og klippe og stripe kabelen. Skjær de to ledningene som går inn i fabrikken horn med avbiter og strippe begge ledningene.
7

Koble 14-gauge til den positive ledningen for fabrikken horn med en rumpe-kontakt. Disse fungerer ved å sette inn hver ledning i hver ende og komprimere med tang.
8

Strip 3/8 centimeter isolasjon av 14-gauge. Sett de tre svarte ledningene fra hornene til den ene siden av trippel-bøssing, og 14-gauge i den andre enden. Komprimere kontakten med tang for å feste ledningene.
9

Kjør 14-gauge til bilen fabrikken horn og klippe og stripe kabelen. Koble den 14-gauge med den negative ledningen for fabrikken horn med en rumpe-kontakt.
10

Wrap alle tilkoblingene i elektrisk tape og fest løse ledninger med strips.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87521.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger