Hvordan lage en Turbo Blanket

Turbo tepper for både lager og tilpassede bil og lastebil programmer kan være uoverkommelig dyrt å kjøpe fra spesialitet detaljister, uavhengig av om de kan beskytte motoren, hette, maling jobb eller følsomme elektriske deler. Gjør din egen turbo teppe er en rask prosjekt du kan fullføre hjemme i fritiden. Du trenger
varmeskjold klut
Varmebestandige glassfiber matter
varmebestandig tråd
symaskin
Rutepapir
Permanent markør
Vis flere instruksjoner
Plot størrelsen på Turbo
en

Bruk millimeterpapir og blyant for å lage en 1:1 skala tegning av turbo fra alle kanter. Disse tegningene er hva du skal bruke til å lage mønster for turbo. Husk å ta med minst en tomme av utløpsrøret og en tomme av innløpet tube.
2

Skjær ut de trukne skisserer og legg dem flatt på overflaten av varmeskjoldet klut, etterlot minst 2 inches plass mellom hver tegning. Bruk en markør for å spore rundt kantene på hvert stykke papir.
3

Kast millimeterpapir når tegningene for alle sider av turbo er overført. For toppen, sidene og bunnen av turbo, bruker du én sammenhengende stykke av varmeskjoldet kluten fremfor fire separate stykker.
Sy Glassfiber Matting
4

Træ symaskin med brannsikre tråden og sy glassfiber matter til varmeskjoldet klut i store X-formede mønstre gjennom og rundt konturene av turboen.
5

Følg omrisset av tegningene å sy sammen glassfiber matte og varmeskjoldet helt rundt alle sider.
6

Skjær bitene gratis av varmeskjoldet klut, og etterlot en tomme av ekstra varmeskjold /glassfiber matte rundt hver disposisjon.

7

Legg ut brikkene som de vil bli sydd sammen.
Sy varmeskjoldet Pieces Together
8

Place bitene med varmeskjoldet sammen under syfoten på symaskinen. Prosessen vil være som å sy en pute. Den turbo teppe vil bli sydd med innsiden glassfiber matter på utsiden og snudd opp-ned for sluttmontering.
9

Sy sammen bitene med sy foten som en veiledning. Beholde rett, selv linjer og en attraktiv presentasjon ved å sikre at du syr 1/2 cm fra kanten av stykket hele veien rundt.
10

Snu turbo teppe innsiden ut og test passer det til turbo, bruker saks til å klippe stygge biter. Når det passer er som du vil ha det, sikre turbo teppe på plass med header wrap eller metall komprimering klemmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86157.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger