Hvordan Body Drop en lastebil seng

Body slippe en lastebil seng innebærer å flytte sengen etasje opp en tomme eller mer, og deretter re-sveising det på plass. Dette gjør at gulvet er intakt og funksjonelt, men siden det er høyere, kan de sider av sengen sitt lengre ned til bakken. Dette gjør bilen ser lavere og utfyller en body-droppet førerhuset. En kropp slipp er vanskelig og tar sveising ferdigheter. En erfaren person kan gjøre det på en dag, men det kan ta flere dager for noen nye til sveising og mekanisk arbeid. Du trenger
Phillips skrutrekker
Grinder
Cut-off wheel
Tykke arbeidshansker
Tre eller sement blokker
Sveising maskin
Sveising hansker
Sveising hjelm /maske
Vis flere instruksjoner
en

ta sengen av lastebilen. Fjern skruene inne gassen døren med en stjerneskrutrekker. Reach bak gass døren fra under kanten av lasteplanet og fjerne halsen av gasstanken fra hullet i gassen døren. Fjern skruene som holder baklyktene på plass. Trekk ut ledningene fra bak baklykter. Har fire personer løfte sengen opp av lastebil og sitte den på bakken.
2

Cut langs kantene av lastebilen sengen gulvet ved hjelp av vinkelsliper og kappeskive. Bruk tykke hansker for å hindre fingrene fra å bli kuttet. Skjær gjennom metall sammen helt i utkanten av gulvet. Vær forsiktig med å kutte sidene av lastebilen sengen. Skjær gulvet helt til det ikke lenger er festet til lasteplanet.
3

Place tre eller sement blokker under gulvet av sengen for å heve den opp til ønsket nivå. En kropp fall kan bety gulvet er hevet en tomme eller flere inches, opp til toppen av sengen, avhengig av hva du ønsker. Sørg for at blokkene er stødig og holder gulvnivå.
4

Sveis sengen gulvet i sin nye stilling, være sikker på å bære sveising hansker og sveising ansiktsmaske. Bruk heftsveiser til å holde sengen på plass. Sveise ett sted for et sekund og deretter flytte noen få inches ned og sveise et annet sted. Dette sveiser sengen uten å varme metallet for mye, slik at den bøyer seg. Gå langs sidene og foran og bak på sengen gulvet inntil sveisene holder den opp.
5

La sveisene kjølig i 30 minutter og deretter gå tilbake langs kantene, sveising sengen sider og gulvet sammen. La sveisene kjølig i 30 minutter før du legger noen vekt på lasteplanet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85490.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger