Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan legge til NAV til en Nissan Car

Legge et GPS-navigasjonssystem til din Nissan er et prosjekt som du kan oppnå i løpet av få minutter. Det er ikke nødvendig å skjære i dashbordet eller installere ledninger i bilen . De fleste GPS- systemer er bærbare , noe som betyr å installere en i bilen er en enkel bil oppgradering for gjør- det-selv- entusiast . Takket være sin portabilitet , kan du like gjerne koble fra enheten og ta det med deg etter behov . Du trenger
Vindu renere
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Koble navigasjonsenheten inn en elektrisk stikkontakt for å lade enheten helt før du installerer den i Nissan. Noen GPS-enheter kan få strøm via en USB- port på en datamaskin .
2

Spray vinduet renere på innsiden av frontruten . Bruk en ren, myk klut til å tørke av støv og skitt fra vinduet glass. La frontruten luft tørke grundig før du fortsetter . Deretter trykker du bestemt på sugekoppen delen av montering enheten på frontruten der enheten ikke vil hindre ditt syn på veien.
3

Hold frontruten festet på plass med den ene hånden og skyv GPS -enheten over toppen av frontruten mount ved å justere sporene av braketten med tilkoblingene på enheten. Du kan fjerne GPS ved å reversere denne bevegelsen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90279.html

Previous:
Next:

bil GPS