Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan å montere en GPS i en Mazda Tribute

Sannsynligvis den mest nøyaktige måten å beskrive Mazda Tribute - og sin Ford Escape fetter - er som en go-hvor som helst-med-noen-versjonen av Mazda 626 sedan. Men, mens Ford valgte å gå den store stasjonsvognutstyr rute med sin gjentakelse av plattformen, tok Mazda den høye veien og følg den Tribute med stivere fjæring og bedre dekk å gjøre for en sportslig tur. Men, vil den høye veien ikke gjøre deg mye bra hvis du ikke kan komme dit - og det er der en ettermarkedet GPS er nyttig. Du trenger:
Blade sikring springen
12-volts stikkontakt, Elektrisk kit og fittings, Elektrisk tape
Gängpressande skrue
Drill med skrutrekker bit

Vis flere instruksjoner
en

Se under rattet, og til venstre, for bilens sikring panel. Åpne panelet for å avsløre sikringene, og se etter "radio" eller "indre lys sikring i diagrammet. Trekk som blandes, og koble bladet sikringen springen i stedet. Et blad sikring springen sitter i mellom sikring panel, og har en plug-in for aksjen sikring. Bladet sikring springen vil tillate deg å tappe inn i strømforsyningen til radioen eller interiør lysene uten å spleise noen ledninger. Når du kobler sikringen trykk i, plug sikringen i kontakten på springen
2

Heng den røde springen ledningen utenfor sikringen panelet, og lukk luken over det;. Du trenger til litt hakk plastdekselet så det vil lukke over ledningen. Nå strippe 1/4-tommers av isolasjon fra enden av ledningen med wire strippere, og krymp en kvinnelig-end, vær-tight hurtig koble passer til det.
3

Skjær den røde og svarte ledninger på din 12-volts uttak, og strippe 1/4-tommers av isolasjon fra endene. Den 12-volts stikkontakt er akkurat som "sigarettenner" kontakten i dashbordet, og du vil bruke den til å koble GPS-systemet til strømforsyningen. Crimp en mannlig-end, vær-tight hurtig koble til enden av den røde kabelen, og crimp øye-bue-kontakt til slutten av den sorte ledningen. Plugg den røde ledningen kontakten inn i blad-tap er hunnkontakt å fullføre positiv effekt krets
4

Se under dashbordet for en flekk av utsatt kroppen metall;. Du kan finne en nær toppen av trim panel der din venstre fot ville være, eller, du kan trekke trim panelet tilbake utsette metall, eller trekke tilbake teppet og isolasjon over din bremsepedalen. Når du finner bart metall, hold øye-bue-kontakt til det, og fest den i bånn med en selvgjengende sheetmetal skrue. Nå er det 12-volts stikkontakt jordet til chassis, og du har en fullt funksjonell 12-volts uttak skjult under dashbordet.
5

Finn et sted på dashbordet på instrumentpanelet der du vil gjerne montere GPS-enheten. Ett sted du kan finne av interesse er rett foran speedometeret. De fleste GPS-enheter har et digitalt speedometer skjerm funksjon innebygd, og GPS digitale speedometer er langt mer nøyaktig enn din lager speedo nål noensinne vil bli. Ved hovedsak "erstatte" din lager speedometer med GPS, kan du montere GPS hvor det er lett synlig, men ikke sitter på dashbordet. Dette er spesielt viktig om natten, når du har en lys GPS skjermen rett foran deg kan ødelegge nattsynet.
6

Route GPS strømledningen ned rundt basen av rattstammen, og under dashbordet til den nye, skjulte 12-volts stikkontakt. Plugg den inn, brette ledningene opp under dashbordet, og fest dem med enten ledd av elektrisk tape eller zip-bånd. Hvis du ønsker den reneste-mulig installasjon, dekker din GPS strømledningen med noen svart, plast elektriske kanal. Når du er ferdig, starter bilen, sjekk din GPS-funksjon, og kontroller ratt tilt å sørge for at ledningen ikke er bindende eller faller ut av posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90302.html

Previous:
Next: No

bil GPS