Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Det beste stedet å sette en GPS i en bil

Riktig plassering av GPS-enheten i bilen er avgjørende for funksjonaliteten til GPS-systemet og for sikker kjøring. Flere stater har lover mot å kjøre mens distrahert, og hvor du plasserer GPS for enkel tilgang kan ha en effekt på om du er i samsvar med disse lovene. GPS-mottak

Dagene med bil GPS-enheter som krevde eksterne antenner for det meste i det siste. Mest aktuelle GPS-enheter er selvforsynt, med kart som er lagret internt og satellitt mottak antenner som er lagret inne i selve enheten. GPS-enheter krever siktlinje å erverve satellitter brukes til stilling triangulering. Med det i tankene, plassere GPS-enheten på dashbordet, lavt på frontruten, eller i en brakett som hever enheten høyt nok til å ha en uhindret utsikt over frontruten vil hjelpe med GPS pålitelighet.

Sikt Hensyn

holde øynene på veien er viktig for bilbransjen sikkerhet. Ved hjelp av en frontruten mount som holder GPS-enheten synlig - men like under siktelinjen for kjøring - er en god idé. Dashboard monterer også tillate deg å holde øye med veien samtidig som du kan raskt blikk på GPS-enhet for referanse. Noen GPS-enheter kan monteres i en lignende visuell posisjon som bilradioen, og pleier også å fungere godt, men krever en lengre tid med øynene ikke blir fokusert på veien.
operasjonelle hensyn

Ideelt sett er et reisemål som ligger på GPSen før bilen begynner å bevege seg. I noen tilfeller vil imidlertid justering av GPS må gjøres under kjøring. I disse tilfeller må du kontrollere at GPS er montert i umiddelbar høyre tilgang range og på et sted der veien er fortsatt synlig. Å gjøre endringer i en GPS mens du kjører tar mer oppmerksomhet bort fra veien enn bare å henvise til enheten for sving-for-sving retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90153.html

Previous:
Next:

bil GPS