Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvor å låse Maps på StreetPilot C320

The StreetPilot c320 er et globalt posisjoneringssystem (GPS) enhet laget av Garmin som er plassert i en bil og mottar informasjon fra et system av 24 satellitter som er i bane. Satellittene gir kart og stedsinformasjon for brukeren. GPS-enheten bruker signalet fra tre eller flere satellitter for å bestemme enhetens breddegrad, lengdegrad og høyde. Hver StreetPilot c320 systemet leveres med en 25-sifret installasjon nummer som kan brukes til å låse opp oppdaterte kart fra Garmin nettsted. Instruksjoner
en

Finn 8-sifret serienummer på baksiden av StreetPilot enhet. Enheten vil også komme med en 25-sifret installasjonen tasten. Skriv begge tallene ned for fremtidig referanse.
2

Plasser DVD som følger med enheten i datamaskinens DVD-stasjon, og klikk på "Start" og deretter "Computer" og deretter "DVD Drive" for å starte å kjøre Garmin programmet fra DVD.
3

Skriv inn i 25-sifret installasjonen tasten når du får DVD-programmet. Programmet vil da henvise deg til å koble GPS-enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med settet. Plugg den ene enden av kabelen inn i GPS-enheten og den andre enden til en USB-port på datamaskinen.
4

Velg sier at du ønsker å ha lastet opp på GPS-enheten, og klikk "Last opp. " Vær oppmerksom på at overføringen kan ta opptil 30 minutter, avhengig av antall stater valgt.
5

Koble enheten etter kartene er ferdig opplasting. Enheten må være slått på utsiden for å koble til GPS-satellitter og fastsette enhetens plassering.
6

jevne sjekke Garmin nettside for kartoppdateringer som kan lastes opp til din enhet. Du vil trenge din 25-sifret installasjon nøkkelen for å låse opp nye kart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90186.html

Previous:
Next:

bil GPS