Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan legger jeg til en GPS til en 2002 BMW 330i ?

GPS-navigasjon er et uunnværlig verktøy i å få deg til din destinasjon. Dessverre var 2002 BMW 330i ikke tilgjengelig med et navigasjonssystem, enten standard eller som ekstrautstyr . Hvis du liker den ekstra bekvemmeligheten av et GPS-system, kan du legge til en tredjeparts GPS -systemet til BMW for å hjelpe deg mens du kjører . Dette systemet vil ikke bli integrert i dashbordet som OEM enheten finnes på senere 3 -serien , men det får jobben gjort. Du trenger
bærbar GPS system
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en bærbar GPS-enhet . Du kan kjøpe en til enhver elektronikk butikken. Du kan til og med få enheter som inkluderer Bluetooth-støtte for handsfree mobiltelefon kall eller som gir oppdatert trafikkinformasjon .
2

Fest GPS-enheten til bilen. Noen enheter har en sugekopp feste du monterer den foran vinduet , mens andre kan ha en holder som festes til dashbordet eller klimakontroll stikkontakt. Følg bruksanvisningen for GPS-enheten for instruksjoner om hvordan du setter den opp .
3

Plugg inn strømkabelen fra GPS -systemet til BMWs sigarettenneruttak . Den lettere uttak kan bli funnet i askebegeret kupé , som ligger like ovenfor girspaken . Noen GPS -systemer kan også kjøre off batteristrøm, men kobler den vil gi deg ubegrenset bruk mens bilen kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90276.html

Previous:
Next:

bil GPS