Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan velge en GPS mottaker med Real Time Traffic Info

Bilnavigasjon har blitt bedre og bedre etter hvert som årene har gått og bil navigasjonssystemer har nesten blitt standard utstyr på midten og luksus klasse biler . En av de mest tiltalende trekk å dukke opp i de siste årene er evnen til å tilby sanntids trafikk oppdateringer . Følg disse trinnene for å velge en GPS- system med sanntid trafikk info for din bil. Instruksjoner
en

Bestem et budsjett. Enheter med live trafikk oppdateringer kan koste godt over tusen dollar , men du kan også få enheter som er mer grunnleggende (men fortsatt tilby oppdateringer ) for et par hundre dollar .
2

Vurder kostnadene ved abonnement . De fleste tjenester krever at du betaler en årlig eller månedlig abonnementsavgift. Ta hensyn til dette når budsjettering for en sanntids trafikkinformasjon info enhet .
3

Bestem brukervennlighet. Når du er i stand , arrangere en demo av en enhet eller lese forbruker vurderinger for å finne ut hvilke enheter som er enkle å bruke og tolke.
4

Vurdere interiøret i bilen din . Er ulike enheter monteres annerledes- på frontruten , på dashbordet , i dashbordet , osv. Finn en enhet som vil passe bekvemt med interiøret i bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90136.html

Previous:
Next: No

bil GPS