Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan velge en GPS Car-Tracking System

Det var en tid ikke altfor lenge siden da kjøretøyet sikkerhet betydde et alarmsystem som jamret en ytterst ubehagelig støy. Hvis tyven var i stand til å stjele bilen, så utvinning før det hadde blitt dissekert for sine deler var nesten umulig. Men med en GPS (Global Positioning System) bil sporing system, kan en bil spores på en datamaskin kart på en alarmstasjonen. Disse systemene kan også varsle sentral aktør dersom en airbag utløses. Du trenger:
Car-sporing Systems
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mye penger du er villig til å bruke. Ikke bare vil du måtte betale for selve produktet, men du kan også måtte betale en månedlig serviceavgift, avhengig av hvilket produkt du kjøper.
2

Tenk enklere sporing systemer som ikke benytter GPS og tar ikke betalt en månedlig avgift. En slik enhet kalles Lojack. Dette systemet er avhengig av to enheter - en transponder og en mottaker. Mottakeren er montert på politibiler, og transponder er satt inni bilen. Når du rapporterer bilen stjålet, politiet sende ut et signal som aktiverer enheten i bilen.
3

Tenk mellomtone systemer, for eksempel Teletracer av Teletrac. Teletracer bruker ikke GPS. Men når utløst, sender den et signal til slutt mottatt av en alarmstasjonen. Det er en månedlig avgift for Teletracer.
4

Tenk om GPS-sporing systemer tilbys av selskaper som ATX Technologies og RoadTrac. Disse systemene bruker GPS-satellitt-nettverk for å spore bilen på en dataskjerm. Noen av disse systemene har også en mobiltelefon for verbal kommunikasjon med operatøren på sentralstasjonen. Mobiltelefonen gjør også at føreren til å lytte på hva som skjer i bilen, en ideell funksjon hvis du blir bilen jekket. Dessuten, noen av disse systemene inkluderer en "panikk-knapp" for å varsle føreren på sentralstasjonen at det er en medisinsk krise og hjelp er nødvendig. Noen har også en funksjon som tillater deg å spore din egen bil via Internett. Teknologien gjør det også mulig å overvåke driften av kjøretøyet slik at den sentrale-stasjon operatøren kan varsle deg om eventuelle mekaniske problemer. Du kan bruke mobiltelefonen til å kontakte sentralen for å få veibeskrivelse til en destinasjon. Og sentralstasjonen kan låse bilens dører hvis du låse nøklene i bilen.
5

Vurder kostnadene ved installasjon hvis du er på et stramt budsjett. Installasjonen av en Lojack eller Teletracer systemet er ikke så komplisert som det av en GPS-systemet og koster mindre penger.
6

Oppdag om installasjonen ansatte hos forhandleren din er dyktig nok for en komplisert jobb, for eksempel som en GPS-systemet.
7

Tenk vaktsentralen og operatørene. Har personell blitt opplært? Er det oppsigelser hvis noe skulle gå galt på sentralstasjonen? Er det sømløs integrering av kommunikasjon mellom sentralstasjonen og beredskap institusjoner som sykehus eller politiet? Er det en god database på beredskap institusjoner? Er det en god database med navigasjonsinformasjon bør du trenger å ringe sentralen for veibeskrivelse til en destinasjon? Hvor god er selskapets forhold til de ulike politiet avdelinger rundt om i landet?
8

Besøk produsentens nettsider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90132.html

Previous:
Next:

bil GPS