Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Informasjon om GPS-sporing enheter for kjøretøy

GPS-trackere er små enheter som kan monteres på biler, innspilling posisjonsdata på punkter langs en reise. Disse dataene kan enten lagres inntil tracker kan fjernes, eller det kan sendes via en server til en hvilken som helst datamaskin i verden, og kan deretter få tilgang til aktuelle brukere. Trackere har en rekke bruksområder i den moderne verden, fra sporing av eiendeler for frakt levering til å kontakte nødetatene i tilfelle en ulykke. Sporingsteknologi

GPS (Global Positioning System) er en konstellasjon av satellitter og en rekke bakkestasjoner som tillater brukere å få nøyaktige posisjon og tidsinformasjon rundt om på kloden. Den mest populære bruken for systemet er i bilen navigasjon, hvor en GPS-mottaker og kartlegging er kombinert for å veilede sjåførene til deres destinasjon.

GPS trackere bruker samme teknologi, men heller enn å gi jevn navigering langs en reise, de spille bilens plassering på en rekke punkter langs ferden, og gir en punkt-til-punkt-rekord på nøyaktig hvor bilen har vært. De blir ofte brukt av frakt selskaper, og er også blitt vanlig i firmabiler, for å sikre at personalet kommer der de sier de skal og ikke sløse selskapets tid på personlige ærend.
Lagring av data

p Det er et bredt utvalg av trackere og sporing tjenester tilgjengelige. Hver innebære en tracking-enhet, som er egentlig litt mer enn en GPS-mottaker og en data lagringsenhet, som betyr at de kan være ganske liten, og monteres nesten hvor som helst på bilen (selv om naturlig, jo mer synlig mot himmelen de er, jo mer konsekvent den posisjonsnøyaktighet på ethvert punkt vil være). Mange moderne sporing enheter også inneholde noen form for sender, som kan videresende posisjon poster i nær sanntid. |
Sende Position

sporing enheter uten en sender er ofte plassert diskret i kjøretøyet, og deretter fjernes enten ved slutten av en reise eller ved slutten av en tidsperiode, for eksempel en måned eller arbeidsuken. De blir deretter koblet til en datamaskin, og dataene registreres og /eller analysert uansett formål enten sjåføren eller selskapet krever. Dette kan være så enkelt som å sjekke kjørelengde for personlig tilfredsstillelse eller skattekrav, eller det kan være en del av en mye fyldigere tid-og-bevegelse studie funksjon i en organisasjon.
Redde liv

Trackers med sendere har betydelig forbedret funksjonalitet, som deres data kan bli videresendt til en hvilken som helst datamaskin, via en server, som vanligvis eies enten av selskapet som ga tracker, eller av leverandøren av en tjeneste. Dette er spesielt viktig i tilfeller der for eksempel er kjøretøyet som er involvert i en kollisjon. The tracker kan programmeres til å sende en melding til en server som eies av et selskap som sysselsetter folk til å sende nødetatene i slike tilfeller, og potensielt redde liv.
Sporing Kriminelle
< p> Alternativt kan trackere sende posisjonsdata til venner eller slektninger via datamaskinen sin, for å berolige dem deres kjære er på vei hjem, eller faktisk til en arbeidsgiver, for å sikre at sjåførene tar de riktige rutene.

Under omstendigheter hvor politiet mener det foreligger skjellig grunn, og få en arrestordre, er de også i stand til å plassere sporing enheter skjult på et kjøretøy, og overvåke fremdriften for å se om det går til scener av kriminell aktivitet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90188.html

Previous:
Next:

bil GPS