Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan oppdatere en OnStar Oppføring

OnStar gir bileiere med et utvalg av tjenester, inkludert å kontakte politiet hvis det er nødvendig , veihjelp , navigasjon og et kjøretøy diagnostikk rapporten. For å opprettholde denne tjenesten , er en månedlig eller årlig avgift . Hvis OnStar har utdatert informasjon , kan abonnementet ikke fornyes . OnStar tilbyr flere metoder for deg å enkelt oppdatere oppføringen informasjon. Instruksjoner
en

Gå til OnStar viktigste webside. Klikk på " Min konto" øverst til venstre og velg " Forny /Manage Account ".
2

Skriv inn brukernavn og passord hvis du har en. Hvis ikke, oppretter brukernavn og passord fra denne siden ved å taste inn ditt kontonummer og postnummer og følg instruksjonene derfra for å oppdatere kontoen notering informasjon.
3

Gå til avsnittet av kontoen din som du trenger å endre. Når du har tastet inn kontoadministreringssiden , kan du oppdatere adresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.
4

Ring OnStar direkte på 1-888-466-7827 eller skyve på den blå knappen i bilen med OnStar symbol hvis du ikke kan få tilgang til kontoen din på nettet . Dette kan du snakke med en representant som kan oppdatere oppføringen informasjon for deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90191.html

Previous:
Next:

bil GPS