Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du et kjøretøy sporing enhet i bilen

Det er egentlig ikke så vanskelig å installere et kjøretøy sporing enhet. Med noen få enkle håndverktøy og litt vet hvordan, kan du gjøre dette selv, selv om du ikke har mye erfaring på kjøretøy. Du trenger
kjøretøy
kjøretøy sporing enhet
kabeltilkoblere
multimedia eller testlampe
skrutrekker Vis
elektrisk tape
Flere Instruksjoner

1

Det første du bør gjøre når du installerer et kjøretøy sporing enhet er å åpne pakken at det kommer inn og sjekke for å se at du har alle de nødvendige delene. Du gjør dette ved å lese instruksjonene nøye og sjekke den komponenten listen for å sikre at du ikke glipp av noe.
2

Det neste trinnet er å bestemme hvor du skal montere enheten. Bruksanvisningen vil gi deg ideer om hvor akkurat din modell skal monteres. Noen modeller kan monteres hvor som helst på bilen, mens andre trenger å bli montert der de vil få bedre mottak.
3

neste du må montere kjøretøy sporing enhet. I noen programmer var enheten blir montert bare for en kort periode, er det lurt å feste enheten med semi permanent feste som zip bånd. I de fleste tilfeller hvor kjøretøy sporing enheten skal installeres permanent, vil settet komme med noen selv taping skruer. Disse skruene er laget for å både starte et hull i metall og festet til enheten i bilen. Pass på og velge et sted som ikke vil føre til skade på kjøretøyet. For eksempel sikkert du ikke vil skru kjøretøy sporing enheten inn i gasstanken. Igjen, se bruksanvisningen for ideer om hvor du skal installere tracking-enhet.

Etter at du har funnet et passende sted, ved hjelp av en drill med en skrutrekker bit, festet enheten til kjøretøy med selv taping skruer.
4

Det neste trinnet er å koble til sporing enheten bilens ledningsnett system. Den sporing enheten vil trolig komme med to ledninger festet til den. En vil være rød, og en vil bli sort.

Røde ledningen er koblet til enten den positive pol eller en ledning i kjøretøyet som inneholder strøm. Du kan bruke multimeter eller testlampe å finne en ledning som har strøm.

Den svarte ledningen er enten koblet til minuspolen eller til en solid metall flekk på kjøretøyet.
5

slutt, er alt som er igjen å gjøre for å sikkert vikle alle ledningstilkoplingen med elektrisk tape for å beskytte dem fra å komme løs. Det er også en god ide å bruke zip bånd til å feste ledningene et sted der de ikke vil gni på noe og enten få kutt eller brekke. Det kan være lurt å skjule ledningene i en spesiell dekker kalles en wire vevstol. Dette gjør installasjonen ser veldig profesjonelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90163.html

Previous:
Next:

bil GPS