Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik deaktiverer sporing enheter

Global Positioning Systems (GPS) enheter er en nesten rutine installasjon på nye biler i dag. De er enormt nyttig for folk som trenger å finne veien som de navigerer ukjent territorium. GPS-enheter kan bidra til å finne en bil som er tapt, stjålet eller blir misbrukt. Den kan også brukes til å spore folk som ikke ønsker å ha sin plassering kjent og for at grunnen til at noen mennesker velger å deaktivere bilen sin tracking-enhet. Deaktivere en tracking-enhet på en bil kan gjennomføres relativt enkelt. Du trenger
Aluminiumsfolie
GPS Tracker Defense (Jammer)
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp Global Positioning Systems Tracker Defense (også kalt en " jammer ") enhet. Denne enheten vil jam noe Global Positioning Systems enhet, som ligger innenfor opptil 10 meter fra enhetens installasjon (se Ressurser for kjøpsopsjoner).

Global Positioning Systems opererer ved å blokkere radiobølger sendes ut av GPS-systemet og "lese" av satellittene som går i bane over jorden, plukke opp disse signalene.
2

Plugg GPS Tracker Defense inn i bilens 12-volts lighter plugg. Den 12-volts sigarettenner er standard på alle biler, og vil imøtekomme jammer.

GPS-signaler mellom mottakeren og satellitten, avbryte signalet.
3

dekker GPS-antennen (hvis den finnes) i aluminiumsfolie. GPS-systemer er avhengig av tilgang til himmelen som vil tillate sine signaler å bli plukket opp av satellittene som sporer disse signalene. Hvis to sider av en GPS-enhet er dekket av metall satellitten ikke vil være i stand til å lese signalet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90166.html

Previous:
Next:

bil GPS