Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan sette en Globe Car Compass

Globe bil kompass er kompass som har en full, sfærisk ser ut som en globus. De fester seg til frontruten og henge ned slik at sjåføren enkelt kan se i hvilken retning han reiser. Det er viktig at du riktig satt kompasset først skjønt, ellers vil du finne deg selv kjører av mot feil kardinal retning og få deg alle slags slått når du konsultere kompasset på veien. Du trenger:
Car kompass
Justering verktøy /krone
Vis flere instruksjoner
en

Stick kompasset til å frontrute ved hjelp av de vedlagte sugekoppene. Du bør være i stand til enkelt å se det fra førersetet og kompass skal henge ned, klodens basen vendt oppover. Det vil se liksom som en gatelykt, men å gi deg veibeskrivelser i stedet for lys.
2

Face bilen til nord, i henhold til arbeidsmiljø, hånd kompass. Undersøke verden kompass og sjekk at du faktisk vendt mot nord. Hvis du har en av måling, slår Nord /Sør-skruen til lesing hviler fast på N.
3

Slå bilen til Østen, i henhold til din hånd kompass. Undersøke verden kompass for å sjekke retningen. Hvis retningen er slått av, slå den øst /vest kompensator skruen til E hviler holdent i din retning.
4

Turn i sør og deretter til Vesten for å sjekke retningen. Hvis S og W ikke ender opp holdent på skjermen, og slå de riktige skruene før du har kompensert for halvparten av feilen. Hvis du er fire hash merker av fra Sør for eksempel slå av Nord /Sør-skruen til du er to hash merker nærmere Sør. Gjenta for Vesten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90295.html

Previous:
Next:

bil GPS