Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du en GM NAV hovedenhet

Navigasjon hovedenheter bruke GPS-teknologi til å fastslå bilens plassering for å gi retninger mens du kjører bilen. Mange av bilnavigasjonsenheter er kombinert med stereo funksjonalitet for å erstatte standard hovedenheten installert fra fabrikken. GM eiere kan ha en profesjonell montør bytte sine aksjer dekk med et navigasjonssystem hovedenhet, eller du kan få tak i de nødvendige adaptere og gjøre jobben selv. Du trenger
10 mm pipenøkkel
Ledningsnett adapter (for bilnavigering)
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilens panser for å få tilgang til batteriet . Løsne bolten som holder den negative batterikabelen til den negative batteripolen med en 10 mm fastnøkkel. Den negative terminalen er belagt med svart gummi og merket med et minustegn. Fjern kabelen fra terminalen og sett det til side. Flytt til innsiden av kjøretøyet.
2

Ta tak i øvre venstre kanten av det viktigste dash panel og trekk den bort fra lastebilens dashbordet. Arbeid hendene over toppen av panelet og trekk høyre side av panelet gratis. Løft panelet fra nedre kant av dashbordet og sett det til side.
3

Trekk ned de to plast spakene på hver side av fabrikken stereo dekk for å løsne den fra stereo braketten. Skyv hovedenheten fra stereo montering dock langt nok til å få tilgang ledningstilkoplingen på baksiden av enheten.
4

Trekk de to stereo ledningskontakter koblet til uttakene på baksiden av aksjen stereo dekk. Fjern antennekabelen bly fra antenneinngangen på baksiden av stereo. Sett fabrikken stereo enhet til side.
5

Plugg de to stereo ledningskontakter inn i ledningsnettet adapter fører. Adapterne vil bare godta stereo ledningskontakter én måte. Se adapteren brukerveiledningen, eller følg fargekode på kortets ledere som tilkobles plassering veiledning.
6

Plugg tomgang sensor ledningsnettet i baksiden av stereo montering dock til ledningsnettet adapter . Rådfør ledningsnettet adapter for å finne riktig ledning for en fartsmåler tilkobling - eller følge forkortelser eller fargekode på kortets fører. Hastighetssensoren vil gjøre navigasjonssystemet å kartlegge posisjonen din mer nøyaktig.
7

Koble ledningsnettet kortets bly støpsel i den uttak på baksiden av den nye navigasjonsenhet. Sett antennekabelen ledningen i FM-antenne-inngangen på baksiden av navigasjonsenheten. Skyv enheten inn i stereo dock og heve de to spakene på hver side for å feste den i stereo braketten.
8

Bytt viktigste dashbordet panel og trykk godt rundt omkretsen av panelet for å fjerne den tilbake på plass. Tilbake til motorrommet.
9

Plasser negative batterikabelen klemme tilbake på minuspolen innlegget. Trekk til bolten på kabelens klemmen med skiftenøkkelen. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90291.html

Previous:
Next:

bil GPS