Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Endre navigasjonssystem på en Acura

Forstå hvordan å bruke og modifisere din Acura navigasjons-system er en viktig del av å kjøre og få mest mulig ut av navigasjons-system. På bare noen få enkle trinn ved hjelp av navigasjons DVD og PC-en, kan du være på vei til en tilpasset navigasjons-system. Instruksjoner
en

Start Acura og slå navigasjonssystemet på. Når de viktigste skjermen laster, trykk på "MAP /GUIDE", "MENU" og "Avbryt"-knappene samtidig i omtrent fem sekunder. Dette vil føre til at Valgte Diagnose elementer for å komme opp. Trykk på "Version"-knappen;. Det vil laste en fil, så skriv ned navnet på den filen
2

Åpne bagasjerommet og finn din DVD-spiller, er dette vanligvis i et metall brakett på toppen innsiden delen av stammen. Fjern navigasjon DVD-ROM. Slå av systemet og bilen av og hodet til din PC. Laste DVD. Du vil se ni. BIN-filer, så kopiere dem alle på harddisken din. Plukk et sted å lagre dem hvor du vil huske å få tilgang til dem.
3

Åpne DUMPNAVI filen og klikk på bla å laste bootloader-filen. Gå til stedet du kopierte filer og finne den du skrev ned. Klikk for å åpne det, og klikk på søkeknappen på bunnen for å få en bitmap fil. Velger BMP-filen du ønsker å bruke som bakgrunn.
4

Klikk på endre-knappen når du har valgt bootloader og bitmap-filer du ønsker å bruke. Kopier alle. BIN filer, inkludert den du nettopp endret, og den andre åtte og brenne dem på en tom DVD. Gå ut igjen til bilen din og installere den originale DVD og gjenta det første skrittet, uten å skrive noen filer ned.
5

Kom til "Version"-skjermen, deretter fjerne den opprinnelige navigasjon DVD og erstatte den med kopien du har gjort. Trykk på "Load Disc"-knappen på skjermen. Når det er ferdig lastet, vil det ha oppstått en feil. Bytte plater og stenge bilen av. Starte bilen igjen og slå på systemet. Det skal nå vise den nye bakgrunnen og modifisert oppstartsskjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90140.html

Previous:
Next:

bil GPS