Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer en navigasjons-system i en 2004 til 2007 Jeep

Et navigasjonssystem kan ta alle gjetting ut av kjøring i ukjent territorium. Det kan også spare deg for tid med ærender ved å bestille dem i de korteste, raskeste rute mulig og med minst mulig trafikk. Disse enhetene er enkle å installere i Jeep din. Instruksjoner
en

Velg et navigasjonssystem som vil passe inn i åpningen der bilstereo ligger. Dette må være en enkel passform. Ellers må du velge et annet navigasjonssystem eller har en bilstereo profesjonell tilpasse dash til å passe systemet.
2

Fjern fabrikken radio og skru av ledningsnettet. Navigasjonssystemer er bygget inn i bilens lydutstyr, slik at du skal erstatte bilstereoen, og deretter programmere navigasjonssystemet i lydanlegget.
3

Bruk en annen metode for installasjon avhengig på år og modell av Jeep. For 2004 Grand Cherokee, de 2004-2007 Libertys eller 2004-2007 Wranglers, plug ledningsnettet inn i det nye systemet, knipse systemet i dashbordet og sette den. For 2005-2007 i Grand Cherokees eller 2006-2007 Commanders, skyver systemet på plass, skru ledningsnettet inn og sett.
4

Strøm Jeep og slå på navigasjons-system på. Det skal automatisk oppdage at det har blitt installert i en Jeep og bør tilby dette alternativet på skjermen. Hvis den ikke gjør det, ta av enheten og prøv igjen, eller ta det til en profesjonell bilstereo installatør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90139.html

Previous:
Next:

bil GPS