Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan sjekke høyttalere på en Navigon 2100

Navigon er 2100 Global Positioning System gir navigasjon og tusenvis av punkter av interesse, inkludert restauranter og bensinstasjoner. Trafikkinformasjon er tilgjengelig med den valgfrie levetid Traffic Message Channel, eller TMC tilbehør tjenesten. Enheten vil endre ruten hvis den oppdager trafikk sikkerhetskopier. En annen tilleggstjeneste oppdaterer POI ved hjelp av Zagat karakterer. Enheten gir taleanvisningene. Du kan sjekke høyttaler funksjonen hvis du ikke kan høre retninger. Instruksjoner
en

Slå på Navigon 2100 ved å holde inne strømknappen i seks sekunder. Tillate GPS for å starte og velge en destinasjon fra "Mine destinasjoner"-fanen i hovedvinduet. Navigon vil gi en liste over de 30 siste destinasjonene du navigert til. Tillate et kart for å åpne.
2

Trykk på "Volume"-knappen. Det er den knappen med høyttaler-ikonet.
3

Trykk på "Loud" eller "Soft"-knapper på volumet bar som vil åpne. Den "Loud"-knappen er representert med en høyttaler-ikonet med en grafisk representasjon av mye støy som kommer fra den. Den "myke"-knappen er en lignende grafisk, men med en mindre grafisk representasjon av støy. Ikke trykk på "Volume off"-knappen, som er den knappen med "X."
4

Trykk på "Volume"-knappen igjen for å lukke volum bar. Lytt etter talt retninger. Når du hører dem, vet du høyttaler fungerer. Kontroller volumknappene på nytt hvis du ikke og kontrollere at du ikke utilsiktet trykker på "Volume off"-knappen, som er den knappen med "X."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90300.html

Previous:
Next:

bil GPS