Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer AVIC F500BT

Pioneer AVIC-500BT er en ekstern GPS navigasjonsenhet. AVIC-500BT butikker GPS navigasjonskart i sin on-board minne og støtter sanntids trafikkinformasjon og bygging oppdateringer gjennom et ekstra abonnement hos MSN Direct. Enheten er designet for å grensesnitt med deg gjennom sin berøringsskjerm eller intuitive conversational talekommandoer. Den gir deg også mulighet til å kontrollere lydavspilling, men det krever en separat forsterker til å faktisk spille av lyd gjennom bilens høyttalere. Du kan også koble AVIC direkte til en bilstereo er "AUX IN" tilkobling. AVIC-500BT inkluderer en praktisk ledningsnett som plugges direkte inn i holderen. Selen inneholder i ledningene for de fleste av de nødvendige tilkoblinger. Du trenger:
to tap-in kabeltilkoblere
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

gjør bilen din og ta den negative kabelen fra den negative batteri . terminal
2

Finn din bilens parkeringsbremsen gjenkjenning bytte, det vil være i nærheten av håndbrekket i en posisjon der det kan komme i kontakt med spaken. Finn tap-in kontakten på slutten av det lysegrønne ledningen på F500BT ledningsnett. Plasser ensfarget ledningen som kommer ut av parkeringsbremsbryteren i springen-kontakt er tom kanal. Lukk kontakten rundt ledningen og klem den med tang til det klikker stengt.
3

Finn en 12V strømuttak i bilen din som alltid er på, uavhengig av om bilen er på . Fjern den indre panelet at uttaket er montert i. Ta kontakt med bilens manual for informasjon om hvilke utsalgssteder er alltid på og hvordan du fjerner paneler. Stikk enden av ledningsnettet gule ledningen inn i en av ledningen kanaler på en kran-kontakt. Stikk den røde ledning som er koblet til 12V utløpet i den andre ledningen kanal. Lukk kontakten rundt ledningene og klem den med tang til det klikker stengt.
4

Finn en ledning som går til bilens ryggelykter. Du må kanskje fjerne en av bilens baklys dekker tilgang til ryggelykter og deres ledninger. Rådfør deg med bilens manual for informasjon om hvordan du får tilgang til baklykter. Stikk enden av ledningsnettet er fiolett /hvit ledning inn i en av ledningen kanaler på en kran-kontakt. Stikk den røde ledning som er koblet til kjøretøyets omvendt lys i den andre ledningen kanal. Lukk kontakten rundt ledningene og klem den med tang til det klikker stengt.
5

Plug bilens ryggekamera i den brune RCA-kabel på F500BT ledningsnett hvis du vil at enheten vise video fra kameraet.
6

Koble den lille enden av adapteren kabelen inn i det svarte strømadapteren på AVIC ledningsnett. Plugg den andre enden av adapteren kabelen inn i en av bilens 12V strømuttak.
7

Plugg den svarte mann hodetelefon jack inn i "AUX IN" linje av bilens receiver eller forsterker. Hvis kjøretøyet ved hjelp av en ekstern forsterker, kan du plugge den blå /hvite ledningen til forsterkerens kontroll terminal.
8

Sett inn AVIC-F500BT i holderen. Skyv holderen inn i adapteren delen av sugekoppen og trykk ned for å låse den på plass. Fest sugekoppen over dashbordet eller frontruten der du ønsker å plassere enheten og trykk sug spaken mot sugekoppen.
9

Plug ledningsnettet inn i sele porten på høyre side av vugge.
10

Sett inn en USB-lagringsenhet til mini-USB-porten på venstre side av enheten. Plugg en AUX-inngang i "AV IN" hodetelefon-style-porten på venstre side av enheten. Tilkoblingene er valgfrie og bare nødvendig hvis du har ekstra lyd eller en USB-enhet som du vil bruke med enheten.
11

Plasser ekstra mikrofon i bilen der den har en klar linje til driver. Plugg mikrofonen kabelen inn i "Mikrofon input" port på venstre side av enheten.
12

Koble batterikabelen til bilens negative pol.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90225.html

Previous:
Next:

bil GPS