Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Endre GPS i Pathfinder

Nissan Pathfinder er en sport utility vehicle tilgjengelig i fire-og to-hjulstrekk versjoner. Pathfinder har muligheter for i-dash GPS-navigasjonssystemer. Disse enhetene gir turn-by-turn retninger med en full farge kartet for å bistå med din rute finne og kjøring. Endre ut din nåværende GPS med en mer moderne enhet gir nye funksjoner, lysere skjermer og oppdaterte kart og ruter. Mange nyere GPS i dashbordet enheter har touch-screen teknologi, dette gjør de GPS lett å bruke mens du er på farten. Du trenger
Hex skiftenøkkel kit
Replacement GPS
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra Pathfinder batteriet og sett på parkeringsbremsen. Finn de fire, små sekskantede skruene på de fire hjørnene av GPS-enheten. Bruke 4 mm sekskantnøkkel til å fjerne skruene. Fjern holdeplatens fra ytterkanten av GPS-enheten.
2

Åpne hanskerommet av Pathfinder og skru ut de to hex-skruer på baksiden av boksen. Trekk hanskerommet ut fra dashbordet til å eksponere vaierne som fører til GPS-enheten, varmeapparat og AC kontroller
3

Trekk GPS-enheten ut fra dashbordet;. Finn pluggkontaktene på baksiden av enheten. Se etter en stor skjerm og et mindre rektangulær innsats; pluggene er på baksiden av innsatsen. Trekk støpslet ut fra baksiden av GPS-enhet innsatsen. Skru antennekabelen fra innsatsen.
4

Skyv AV-ledning plugger inn på baksiden av den nye Pathfinder GPS-enhet. Se deg rundt den eksponerte hanskerommet området for å finne antenneledningen som kunne ha glidd vunnet under fjerningen. Skru ledningen til baksiden av den nye GPS-systemet.
5

Trykk på GPS-enheten i dashbordet. Plasser holdeplatens rundt kantene og skru sekskantskruer i panelet for å låse GPS i dashbordet.
6

Place hanskerommet tilbake inn i dashbordet og skru de to hex-skruene tilbake i dash. Lukk dashbordet. Koble til batteriet. Slå på GPS-enheten til å teste antennen og installeringskontakter. Gå for en prøvetur, programmering av en avgang og ankomst adressen i GPS-enheten til å teste sin effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90290.html

Previous:
Next:

bil GPS