Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

GPS Tracking Prosjekter

Selv om Global Positioning Systems (GPS) er ikke utelukkende brukes i bil satellittsporing, er dette den vanligste bruksområdet. GPS i bil er også nyttig for sikkerheten sporing. Tenk deg bilen din har blitt stjålet og kjørt til et ukjent sted. Du kan spore sin posisjon ved hjelp av i bilen sporing enhet og få enheten til å overføre koordinatene til bilen tilbake til din mottaker utstyr. Nivå av krav

Bestem hvilket nivå sporing du trenger. Du kan velge mellom en fabrikk-laget high-tech system eller et DIY-bygget sporing enhet. Hvis du arbeider på et DIY-prosjekt, må du vurdere kostnadseffektivitet, utvalg av sporing og den kompetansen som kreves for å bygge enheten i bilen din. GPS loggere ganske enkelt lagre posisjonen til objektet (bil,, personer, dyr) de er festet til og lagre data som en liste inne deres interne minne. Du kan kjøpe loggere med minnekort for å holde oversikt over posisjon, men dette er ikke nødvendig for sikkerhet, bare klokkeslettet når bilen blir tatt fra deg er viktig i dette tilfellet
Build Your Own <. br>

Ifølge Navi Gadget, kan du lage hele sporingssystem for bare $ 280. Dette inkluderer en GM862-GPS kjerne modul, som er avgjørende i å bygge en effektiv enhet, verdt $ 183. Hjemmelaget enheter vanligvis bruker elektronikken i mobiltelefoner som trenger koster ikke mer enn $ 20, i henhold til Open GPS Tracker - en billig, pay-as-you-go-versjonen er den mest hensiktsmessige - og dette gjør det mulig å slå enheten av og på ved behov, overføre sporingsinformasjon i form av tekstmeldinger til mottakeren og hente GPS-data om kjøretøyet du sporer.
Montering og skjuler

Velg mellom en plug-and-play desktop GPS, ekstern montert GPS eller dashbord GPS-systemer før du endrer noen av de gamle ledninger, fordi ulike stil GPSs krever ulike rewiring prosedyrer. Du kan rewire en gammel CD-spiller for å lage en passende montering for de nye GPS. Husk at ved å skjule enheten i bilen, eller skjule den bak en annen statisk objekt, vil du forbedre sin pålitelighet. Hvis bilen blir stjålet, trenger du tracking system for å jobbe for deg uten at personen kjører bilen vite at han spores. Hvis du bruker GPS for navigasjon, bør du ikke skjule enheten. Navigation GPS-enheter bruker åpen kildekode for å muliggjøre sporing og programvare display, som beskrevet av GPS-programvare Hub.
Kraft og beskyttelse

Gi de nye GPS med kontinuerlig strøm av ledninger til en DC, konstant strømkilde fra batteriet. Strømmen må strømme til GPS selv når du slår av motoren og ta ut tenningsnøkkelen for å være effektive. Installere en passende sikring (5 amp bør være tilstrekkelig) for å beskytte den nye enheten. Sjekk at ledningene er festet til sine respektive enheter og er fri fra å rykke og knusing. Skjul ledningene uten å strekke dem for mye og teste ut systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90247.html

Previous:
Next:

bil GPS