Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hva er OEM navigasjon?

Original Equipment Manufacturer , eller OEM , bilnavigasjonsenheter er navigasjon eller Global Positioning System enheter som er produsert for inkludering i nye biler. OEM bilnavigasjonsenheter selges også separat til utskifting eller oppgradering for eksisterende enheter. Om OEM

OEM navigasjonssystemer, samt andre OEM-produkter , er produsert for salg til verdiøkende forhandlere . Disse forhandlere bruker OEM produkt som en del av den større produktet de selger . Et annet eksempel på dette er en OEM -operativsystemet som kommer forhåndsinstallert i en ny datamaskin .
I nye biler

Mange nye biler , lastebiler og sport nyttekjøretøyer kommer med en pre -installert GPS eller navigasjonsenheten . Disse OEM enheter er vanligvis bygget inn i bilens dashbordet , i motsetning til de fleste etter-markedet navigasjonsenheter , som feste til frontruten eller hvile på dashbordet .
Som en erstatning

Mange forhandlere selger nå OEM navigasjonssystemer for bruk som erstatning for , eller som en oppgradering til , eksisterende enheter . Hvis din i -dash GPS er feil og du er kjent med auto elektronikk , kan du bestille en OEM erstatning og installere det selv .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90264.html

Previous:
Next:

bil GPS