Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik bruker du GPS Gjennom Automobile Stereo System

GPS (Global Positioning System) mottakere kan kobles til din bil er stereoanlegg. Oppsettet gir lyd fra GPS til å spille gjennom bilens høyttalere og være mer tydelig hørbar. Alle lydutgangene til GPS kan spilles, inkludert turn-by-turn retninger, telefon tilkobling og media spiller lyd, som MP3-musikkfiler. Spiller en GPS gjennom en bil stereo system kan oppnås ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Kontroller at GPSen kan kobles til bilen stereoanlegg. GPS generelt bruker en FM-radio signal, så se etter betegnelser som "FM Transmitter" eller "FM" i GPS dokumentasjon eller emballasje.
2

Slå bil stereo på, skru volumet opp, og velge den FM-radio funksjonen. Du må kanskje sette inn tenningsnøkkelen og velg "ACC"-posisjon. Velg en frekvens på bilstereoen som høres full av statisk og ikke har noen radiosendinger forekommende på den. Det beste området i FM-båndet er under 90,1 MHz. Sørg for at den statiske er konstant og ikke bølge inn og ut.
3

Tune GPS FM-sender til frekvensen bil stereo er stilt inn på. Se etter et menyvalg som "Enable FM Transmitter" eller lignende. Det vil også være en tuning funksjon i menyen. Garmin Nuvi 700 GPS har pluss-og minus-knappene.
4

Opprett en aktivitet på GPS. For eksempel lage en rute og lyden vil bli hørt gjennom stereohøyttalere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90200.html

Previous:
Next:

bil GPS