Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Spesifikasjonene til en Pioneer Avic N2

Pioneer AVIC N2 i dashbordet, hjelper berøringsskjerm GPS DVD multimedia AV navigator du bestemme din posisjon og navigere til en destinasjon ved å kombinere data fra Global Positioning satellitt-nettverk med ombord kart. Den holder også bilens passasjerer underholdt med DVD-filmer og musikk, og jobber med et valgfritt ryggekamera slik at du kan få en bedre titt på hva som er bak deg når du rygger. Screen

Avic N2 har en 6,5-tommers touch-skjerm med en 16:9-format, antirefleksbelegg og en dimmer kontroll. Du kan også justere lysstyrke, kontrast, farge og fargetone.
Navigation
p Det er en 8-kanals GPS-mottaker på Avic N2 med en antenne for å plukke opp data om hvor du befinner deg. Dekningen inkluderer USA (med Alaska og Hawaii) og Canada. Navigasjon instruksjoner gis av en innspilt stemme. Du kan også bruke det med stemmegjenkjenning ved hjelp av en separat innkjøpt mikrofon kit.

Points of Interest

Avic N2 har 11 millioner interessepunkter, slik som restauranter, bensinstasjoner og fornøyelsesparker, med hundrevis av kategorier. Annen severdighet ikoner vises på skjermen for å hjelpe deg med å identifisere dem mens du kjører.
Safety

Avic N2 leveres med ett års veihjelp, og det er et nødstilfelle modus som viser din nåværende posisjon, forsikring informasjon og VIN nummer (angitt tidligere av deg under set-up), som du aktiverer ved å trykke på en knapp hvis du har en nødssituasjon.
Back-Up Camera

En valgfri back-up kamera montert på baksiden av bilen sender video til AVIC-N2 slik at du kan se hva som er bak deg mens du sikkerhetskopierer, samt en split-screen-modus som bruker halvparten av skjermen for å vise video fra baksiden og en halv å vise navigasjon kartet mens du kjører fremover.
Radio

Avic -N2 har en AM /FM-radio med 24 forhåndsinnstilte stasjoner, samt en funksjon for å automatisk lagre de seks sterkeste signalene.
DVD-spiller

DVD-stasjon på Avic N2 spiller DVD-filmer, lyd-CDer og MP3-CDer.
Dimensjoner

Avic N2 måler 7 inches med 2 inches med 6,5 inches og er installert i din bilens dashbord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90216.html

Previous:
Next:

bil GPS