Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Sammenlign GPS-enheter for Cars

Sammenligning GPS-enheter kan være en utfordring som du bestemmer deg for hvilken GPS som er best for bilen din . Her er en guide for å hjelpe deg sammenligne bil GPS-enheter . Instruksjoner
en

Bestem størrelsen på skjermen ved å matche den til størrelsen på frontruten .

Se på GPS-enheter som sammenfaller med bilens interiør . Hvis du har et stort åpent dashbordet en GPS-enhet med en bredere skjerm ikke vil forstyrre din visjon av veien. Ha dette i bakhodet når du sammenligner GPS-enheter .
2

Vurdere din mobiltelefon vaner så vel når man sammenligner GPS-enheter for biler.

Du kan gjøre snakker i mobiltelefonen mens du kjører mye tryggere med en bluetooth aktivert GPS- enhet . Dette vil tillate deg å ringe og motta samtaler via bilens navigasjonssystem.
3

Vurdere en over så funksjon i bilen GPS-enheter .

Vil GPS -enheten oppgi navnet på gaten som den leder deg , eller vil det bare si " ta til høyre her " uten å gi navnet ? Å vite det nøyaktige navnet på gaten kan gjøre en forskjell når du kjører i ukjent territorium .
4

Bruk online forbruker ressurser til å sammenligne GPS-enheter også.

Jeg har gitt en nyttig linken nedenfor for deg å sammenligne GPS-enheter for biler. Det er alltid gunstig å lese anmeldelser fra kunder og sammenligne priser før du kjøper en GPS-enhet for bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90152.html

Previous:
Next:

bil GPS