Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Wire en GPS mottaker i bilen din

Wire en ny Global Positioning System (GPS) inn i noen rimelig moderne kjøretøy ved å følge et sett av standard, grunnleggende prosedyrer. Tilpasse prosedyrene til ditt kjøretøy og avklare hvilken metode du bruker, ved å dobbelt-sjekke instruksjonene i manualen som fulgte med GPS. Velg mellom en plug-and-play, desktop GPS, ekstern montert GPS eller dashbordet GPS-systemet først før endre noen av de gamle ledninger, fordi ulike stil GPSs krever ulike rewiring prosedyrer. Du trenger:
Multi-meter
DC Converter Nye GPS-system
vanlig skrue driver
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fest elektrodene til inngang og utgang komponenter ved hjelp av en multi-meter for å sjekke spenningen av det eksisterende systemet. De fleste posisjoneringssystemer kjøre på 5 volt. Step ned 12-volts kilder ved hjelp av en DC-omformer før ledninger i de nye GPS. Sigarettenneren har også en step-down-funksjon som du kan bruke til å drive en GPS hvis re-kablet.
2

Fjern gammel radio eller CD-enhet fra dashbordet ved hjelp av en skrutrekker som passer skruene i bilen din. Ofte, trenger du en flat skrutrekker. Sett til side den gamle enheten.
3

Extract ledninger F5, F16 og F14 fra 16-pin plugg i bilen. De er blå, grå og brun, henholdsvis. Sett dem inn i 24-pinners kontakten som fulgte med den nye GPS-systemet. Splice F5 og koble den til D1 (blå og gul). Splice F16 og koble den til D11 (grå). Splice F14 og koble den til D20 (brun), som beskrevet av OEM-verdi.
4

Wire de nye GPS til en DC, konstant strømkilde fra batteriet, for å gi de nye GPS med kontinuerlig strøm . Strømmen må strømme til GPS for at systemet skal være effektive, selv når du har slått av motoren og har tatt ut tenningsnøkkelen.
5

Koble de nye GPS til en R12 plugg for å installere en valgfri hastighet /revers sensor wire. For å gjøre dette, vil du trenger for å lage din egen R12 plugg, som ikke er til stede i bilen til å begynne med. Pakk to tapede ledninger fra en 4-pins CD-ROM til lydkort tilkoblingen. Koble ledningen helt til venstre til revers. Koble ledningen til høyre mot sensoren (speedometer). Ifølge OEM Verdi, som spesifikt arbeider med Toyota Camry kjøretøy, kan dette være den vanskeligste delen av installasjonen.
6

Installer en 5-amp sikring for å beskytte de nye GPS. Kontroller at de nye ledningene er festet til sine respektive enheter og er fri fra å rykke og knusing. Skjul ledningene uten å strekke dem for mye. Plugg GPS antennekabelen inn i bilens CPU. Monter konseptet av de nye GPS ved hjelp av en skrutrekker. Teste systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90233.html

Previous:
Next:

bil GPS