Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan bytter jeg en 2005 Dodge Magnum GPS?

Skifte en GPS-enhet i en 2005 Dodge Magnum krever riktig montering av GPS monteringsbrakett . Den mest brukte monteringsbrakett for en GPS-systemet er frontruten montert brakett som bruker en sugekopp for å klamre seg til frontruten . Når du installerer en slik mount , er det viktig å ta hensyn til detaljer for å sikre en sterk sammenheng mellom sugekoppen og frontruten . Å ha en feil installert frontruten mount kan føre til at GPS- enheten faller og forårsaker skade eller skade. Du trenger
Vindu renere
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør frontruten ved hjelp vinduet renere og en fille . Det er viktig å rense all skitt fra frontruten før du plasserer sugekoppen så braketten klamrer seg til vinduet og ikke skitt .
2

Trykk sugekoppen på frontruten mount inn i frontruten og hold det i stedet for 30 sekunder. Forsiktig napp på braketten for å sørge for at den har et fast grep på frontruten før du plasserer GPS tilbake på det .
3

Monter GPS -enhet over braketten . GPS har små lunder som glir inn i braketten for å holde den på plass . Trykk på strømknappen for å slå GPSen på .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90283.html

Previous:
Next:

bil GPS