Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer Navigasjon og en radio i en GM

Installere et navigasjonssystem som inkluderer en radio er en fin måte å forenkle elektronikk oppsettet i din GM bil eller lastebil. GPS-navigasjonssystemer bruke satellitt-informasjon for å vise bilens nåværende posisjon og kart over området. Din GM bil eller lastebil kan ikke ha kommet fra fabrikken utstyrt med denne type navigasjonssystem, men det er mulig å installere det selv om du har grunnleggende gjør-det-selv-ferdigheter. Du må ta fra hverandre midt dash å gjennomføre dette prosjektet. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Place din bil hvor du kan jobbe med det ut av trafikk, som garasjen eller oppkjørselen. Sett bilen i "Park" og sett på parkeringsbremsen for å sikre at kjøretøyet er stabil. Bruk en Philips skrutrekker for å fjerne skruen i bunnen av koppen holder. Det kan være en plast eller gummi dekselet over skruen, i så fall lirke den av med en flat skrutrekker
2

Trekk ut midt armlene og skru festeskruene.. Det er to skruer synlige på forsiden av midt lagringskaviteten. De bakre to skruer vil bli dekket med en gummi skuffen; lirke skuffen ut med en flat skrutrekker. Lirke gummi matte på bunnen av lagringskaviteten ut med en flat skrutrekker og fjern skruene som er under. Trekk ut skuffen og deretter fjerne skruene som er under den. Fjern hele sentrum armlene for hånd og legg den til side.
3

Skru av Philips skruer på hver side av nedre sentrum tankestrek, der teppet oppfyller plast paneler. Det er fire skruer, to på hver side. Trekk teppet ned når skruene er ute, deretter dra den nederste delen av radioen panelet opp å eksponere skruene på undersiden. Fjern skruen på hver side. Trekk av hele radioen plastdekselet.
4

Trekk den eksisterende radio enheten ut for hånd til ledningene på baksiden er utsatt. Trekk kraft og antenneledningen av for hånd og deretter plassere den gamle radioen til side. Plugg strømledningen inn i den nye GPS /radio enhet og koble antennen ledningen også. Skyv den nye enheten inn i dobbel DIN hulrom og erstatte plast radio bezel.
5

Sett nederst i midten dash skruene og trekk teppe på bunnen opp igjen. Installere de fire teppe skruer. Installere sentrum armlene, reattaching alle skruer, og installere de gummipakninger. Slå på tenningen, og slå på den nye enheten til å teste sin drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90282.html

Previous:
Next:

bil GPS