Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du en Pioneer GPS

Global Positioning System enheter, for eksempel de som er laget av Pioneer , tillate brukere å finne ut hvor de er og gi veibeskrivelse til hvilket som helst sted at brukeren må gå. Siden Pioneer GPS er en bærbar enhet ment å enkelt overføre fra bil til bil , å plassere GPS-en i din egen bil og sette den opp er en enkel prosess . Instruksjoner
en

Plasser GPS sugekopp i bilen ved å trykke sugekoppene på innsiden av frontruten , under bakspeilet . Plasser GPS i sugekoppen .
2

Koble GPS slutten av GPS strømledningen til riktig port på din GPS . Koble den andre enden av denne ledningen til bilens sigarettenner .
3

Slå GPSen på ved å skyve strømbryteren på baksiden av GPS til " On" posisjon. Trykk på " OK "-knappen på din GPS . Velg ønsket språk for din GPS. Når du har valgt språk og trykk på " OK ", GPS vil starte på nytt .
4

Angi tidssone du befinner deg i etter GPS starter på nytt , og velg om enheten skal automatisk justere for sommertid tid .
5

angi tid og avstand formatene du ønsker å bruke, og trykk deretter på "Ja" -knappen for å se en tutorial om GPS. Etter opplæringen, kan du begynne å bruke din GPS.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90215.html

Previous:
Next:

bil GPS