Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik deaktiverer OnStar på bilen din

Selv om du velger ikke å abonnere på OnStar kommunikasjon program, kan det hende at bilen fortsatt overvåkes av OnStar hvis boksen forblir inne i bilen. Invalidiserende og fjerne boksen vil sikre OnStar vil ikke lenger kunne finne bilen. Invalidiserende OnStar tar bare noen få minutter. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem OnStar boksen inne i bilen. I de fleste kjøretøy, blir den plassert i stammen, på undersiden av gulvet matten, ved siden av reservehjul. Andre biler kan ha det under en baksetet. Se i brukerhåndboken hvis du har problemer med å finne boksen.
2

Rydd området, slik at du kan få tilgang til boksen med letthet.
3

Trekk ut kabelen eller kabler som kobler OnStar boksen til bilens elektriske system for å deaktivere den. Deaktivere boksen vil forhindre at du utilsiktet å bruke noen av dine OnStar funksjoner og hindre at du blir belastet for deres bruk. Du kan stoppe her hvis du foretrekker OnStar å fortsatt være i stand til å finne kjøretøyet. Hvis du ønsker å fjerne boksen og sikre OnStar kan ikke finne kjøretøyet til enhver tid, fortsetter du med følgende trinn.
4

Finn de tre kontaktene skruene som holder boksen på plass.

5

Skru ut de tre kontaktene skruene med en Phillips-skrutrekker.
6

Løft OnStar boksen ut av kjøretøyet.
bilder

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90223.html

Previous:
Next:

bil GPS