Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik feilsøker en Boyo VTG43

The clip-on design av Boyo VTG43 gjør det enkelt å oppgradere bilen din med en elektrisk bakspeilet system. Enheten inkluderer GPS-navigasjon funksjoner for å hjelpe deg å finne veien. Den kan også spille av musikk og videoer. Siden enheten er ganske komplekst, er det et par ting som kan gå galt, slik at den ikke virker. Hvis du opplever problemer med Boyo VTG43, er det en rekke feilsøkingstrinn du kan prøve å få den opp og kjører riktig igjen. Du trenger
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk sikringen som enheten er koblet til, noe som gjør at sikringen ikke er gått. Trace strømkabelen til enheten hvis du ikke er sikker på hvilken sikring det er koblet til. I de fleste tilfeller vil apparatet være koblet til en sikring i Torpedoveggen til venstre for førerens føtter. Skift ut sikringen hvis nødvendig.
2

Vri tenningsbryteren til tilbehøret posisjon uten å starte motoren og koble et multimeter for å strømkabelen kommer inn i enheten for å sjekke dens spenning. Kontroller at den spenning som kommer inn i apparatet er den samme som den markerte spenning av sikringen til hvilken den er koblet. Hvis spenningen er feil, må du kanskje bytte ut strømkabelen.
3

Kontroller lydkabelen å sørge for at de er sikre hvis du opplever problemer med lydutgang. Kablene skal være godt festet til enheten og til bilens lydanlegg.
4

Fjern SD-kortet og erstatte det med et nytt kort hvis du har problemer med å spille av musikk eller andre medier. Det er mulig at SD-kortet er feil.
5

Koble strømledningen til enheten helt i flere timer for å tilbakestille enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90298.html

Previous:
Next:

bil GPS