Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Bekjemp Vehicle Tracking

Finne en global positioning system, eller GPS, mottaker i et kjøretøy blir stadig vanligere. Selv om bilen ikke har en innebygd GPS, kan du kjøpe en ettermarkedet enhet fra en elektronikkbutikk. GPS-navigasjonssystemer hjelpe deg å finne bestemte steder og veilede deg til destinasjoner via satellitt og ved hjelp av digital kartlegging programvare. Denne teknologien kan også brukes til å spore kjøretøyer. For eksempel, hvis noen legger inn en GPS tracking-enhet i bilen din uten din tillatelse, vil dens oppholdssted bli sporbare. Hvis du er mistenksom, kan du beseire kjøretøy sporing ved hjelp av en RF-skanner, som sjekker for radiofrekvenser som sporing enheter avgir. Du trenger:
RF Scanner
Wrench, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

koble bilens batteri kabler. For å oppnå dette, må du fjerne den svarte (negative) kabelen først og den røde (positive) etter. Hvis det er nødvendig å bruke en skiftenøkkel til å miste festet bolten. Du må koble fra batteriet for å sikre at det er ingen forstyrrelser med RF skanneren. Også, før du kobler fra batterikabelen, ta bilen til et område som er minst 20 meter unna elektroniske enheter som mobiltelefoner og andre kjøretøyer. Dette er nødvendig fordi den elektroniske enheter og kjøretøy vil også føre til forstyrrelser.
2

Slå RF skanneren på og gå rundt bilen. Sørg for å gå sakte slik at du gi RF skanneren sjansen til å lese GPS-frekvenser, hvis noen er til stede.
3

Inspiser bilens motor området. For å oppnå dette åpne panseret og skanne hele motorrommet. Deretter setter RF skanneren på toppen av den avkjølte motoren for å sikre at skanneren får en grundig lesning.
4

Gå til bilens trunk området og skanne det som du gjorde foran. Forlate RF skanneren inni stammen for et øyeblikk for å se om den plukker opp eventuelle GPS-signaler. Hvis ingenting er funnet, går inne i bilen og inspisere bak og foran området grundig. Sørg for å skanne under setene, langs gulv områder, dashbord og bak dekk.
5

Undersøke de områdene som trigered et signal på RF skanneren. Hvis skanneren plukker opp et GPS-signal, vil den avgi en høy lyd og vise et lys. Hvis området er tøft å nå, vil du trenge hjelp av en mekaniker for å få tilgang til området. Når undersøkelsen er fullført kobler bilens batteri.
6

Bestem om resultatene er tilfredsstillende. Hvis sporing mistanken ikke er beroliget, vurdere å få en second opinion ved å nærme seg en profesjonell tekniker, mekaniker eller en bil alarm installasjon butikk slik at de kan hjelpe deg med å undersøke saken nærmere. Hvis du ikke har noen solid grunn til å tro at noen sporer bilen din, enn dine RF skanningsresultater er mest sannsynlig riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90286.html

Previous:
Next:

bil GPS