Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Typer Bil Bugs eller Surveillance Systems

Bilalarm er ikke lenger så mye av en avskrekkende som de pleide å være, ifølge Brickhouse Security. Folk er mer irritert av lyden, tending å gå bort heller enn å sjekke for å se om en bil blir stjålet. Bil bugs og bil overvåkingssystemer kan ikke beskytte mot tyveri, men de kan tilby bevis for tyveri i retten ved hjelp av GPS-sporing, kameraer og lytter enheter. Bil overvåking er også brukt av forsikringsselskaper, kjøring bedrifter, private etterforskere og foreldre. Bil kameraer

Ifølge BrickHouse Security, kan bilen kameraer være så skjult som den personen som eier kameraet trenger dem for å være. Noen bil kameraer sitte rett på dashbordet. Andre bilen kameraer kan være skjult på bakspeilet som et klipp-on eller maskert som et askebeger, ifølge BrickHouse Security. Bil kameraer kan også være utstyrt med nattsyn og DVR avhengig av formålet. Forsikringsselskapene bruker ofte innspilte kassetter fra bil kameraer som bevis for ulykker.
Live-GPS

En GPS vil ta en person fra punkt A til punkt B, men en live GPS, som ofte er koblet inn i bilen, kan tilby posisjonsoppdateringer innen fem-sekunders intervaller, i henhold til Live View GPS. En live-GPS kan også fortelle hastighet og retning av et kjøretøy, tenning status og inaktiv ganger.

Live-GPS-systemer er ofte brukt av foreldrene til tenåringer drivere, i biler av eldre bilførere, i arbeid lastebiler og varebiler, og av folk prøver å bevise utroskap, Live View GPS sier.
Audio Devices

Et lydsignal er vanskelig å komme fra et kjøretøy i bevegelse og holde skjult . Ifølge ACCEN Technology Co, finnes en lyd bug som ser ut som en USB-port og kan lett få plass under setet på en bil. Enheten har en telefon SIM-kort inne med sitt eget telefonnummer. Personen som ønsker å lytte til en samtale i bilen ringer nummeret som hører til enheten og kan høre musikk i opptil 24 timer før du lader enheten. Når samtalen er gjort, hører man ingen lyd i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90187.html

Previous:
Next:

bil GPS