Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan vet jeg om du har en GPS Magnet på din bil

GPS (Global Positioning System) enheter kan være sanntid (betydning, GPS-enheten, via satellittsignaler, gir umiddelbar informasjon om plassering) eller passive (som betyr informasjon registreres på GPS-enheten, som du senere laste ned og lese). Begge typer GPS-enheter kan være festet med en magnet til et kjøretøy. For å se etter en på bilen din, må du inspisere under og rundt periferien av kjøretøyet. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent med en standard GPS-enhet. Vanligvis GPS-enheter har to deler: elektronikkmodul (vanligvis i en plast med en magnet på undersiden), forbundet med en ledning til dens antenner (den andre del). Vanligvis er elektronikkenheten (på et minimum, 2 med 4 inches) mye større enn den antenner (som kan være så liten som en tommel). Fordi antennene mottakeren må være i stand til å lokalisere, sende og motta signaler fra satellitter, er dens plassering kritisk som det må ha noen metalliske hindringer mellom den og himmelen). Passive GPS-enheter er enkle enheter, ofte små nok til å passe i håndflaten av en hånd.
2

Se baksiden støtfanger. Med et sanntids GPS-enhet, kan antennene være festet til metallrammen under plast støtfanger dekselet (i dette scenariet, vil GPS-elektronikk-enheten festes med magnet sin til understellet). En enkel, passiv GPS-enheten kan kobles til metallrammen under plast støtfanger eller til understellet.
3

titt under panseret. For en sanntid GPS-enhet, er elektronikkenhetene plasseres hvor varmen fra motoren ikke vil skade den (som i nærheten av metall batteristøtte), og dens antenner kan være festet til grillen (posisjonert på utsiden) eller undersiden plast støtfanger foran. En enkel, passiv GPS-enheten kan plasseres hvor som helst i motorrommet der enheten ikke vil bli skadet fra motor eller under plast støtfanger.
4

Sjekk wheelwell. Dette vil være en komplisert plassering fordi GPS-enheten er synlig, men ikke utelukke det. Se nøye langs ytterkanten av wheelwell for antennene (i dette scenariet, vil GPS-elektronikk enhet sannsynlig bli koblet til understellet). En enkel, passiv GPS-enheten kan festes i wheelwell eller til understellet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90178.html

Previous:
Next:

bil GPS