Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik deaktiverer GPS Onstar

OnStar er en funksjon som inkluderes på mange General Motors biler. Tjenesten bruker Global Positioning System (GPS) informasjon til å operere. Biler med OnStar aktivert kan plasseres etter en krasj eller tyveri, og sjåførene kan kommunisere med OnStar personell for informasjon som veibeskrivelse. Noen eiere, derimot, foretrekker å ikke tillate at deres kjøretøy skal kunne spores. Helt fjerne OnStar modulen betyr at ingen stedsinformasjon kan sendes, noe som sikrer personvernet, men også deaktivere sikkerhetsfunksjonene tjenesten. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Vis mer Instruksjoner
Fjern OnStar Module
en

Åpne bagasjerommet eller bak lagringsområde på kjøretøyet. Finn området som holder reservehjul og fjern lagring dekselet. Skru av noen av boltene som holder reservehjulet og dekk på plass, og trekke disse elementene ut av veien.
2

Fjern innfelt plast plate bak dekk lagringsområde. Flere skruer kan holde den på plass. Med den plastplate ut av veien, skyver den høyre side av tekstilforing ut av veien. OnStar enheten bør plasseres her. Dette er en svart boks som er koblet til en signalkabel.
3

Fjern signalkabel som kobles til OnStar enheten. Koble fra selve enheten ved å skru ut skruene som holder den på plass. Når den er skrudd løs fra sideplaten, kan den fjernes fra kjøretøyet. Sett på fôr og plast dekker i oppbevaringsrommet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90192.html

Previous:
Next:

bil GPS