Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan spore OnStar Cars

Kjøretøy har utviklet seg gjennom årene fra skjøre utilitaristiske innretninger i full størrelse kreasjoner med alle materielle goder i hjemmet. Du kan nå se filmer fra personvernet ditt eget baksetet og du trenger ikke å bli parkert på den lokale drive-in kino å gjøre det. Passasjerer kan se en film som kjøretøyet blir drevet nedover motorveien. Bilen din, hvis den er utstyrt, kan til og med ringe de rette myndigheter i tilfelle du har en ulykke og ikke er i stand til å ringe etter hjelp selv. Men kan kjøretøyet spores uten din viten? Du trenger
Onstar utstyrt kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Send en forespørsel om service. Kjøretøyet kan spores og beliggenheten kjent bare hvis du ber om denne tjenesten innenfra kjøretøyet.
2

Request for å finne et stjålet kjøretøy eller savnet person. OnStar vil spore kjøretøyet hvis en forespørsel har blitt gjort fra bilens eier å finne en stjålet bil eller for å finne en savnet person som antas å være opptar bilen.
3

Send en ulykke respons forespørsel. Kjøretøyet vil bli sporet og ligger om bilens Onstar systemet oppdager en krasj involverer kjøretøyet.
4

Beskytt deg i tider med nød. OnStar vil spore bilen din hvis etter loven er det fastsatt nødvendig for å beskytte deg.
5

Feilsøking tjenester. OnStar vil spore bilen din hvis det blir nødvendig å feilsøke sine tjenester eller diagnostisere kjøretøy problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90174.html

Previous:
Next:

bil GPS