Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan spore et kjøretøy

Sporing av kjøretøy er en fin måte å hjelpe med tyveri utvinning eller sørge kjære bruker bilen din er trygge. Teknologien som trengs for å spore et kjøretøy bruker Global Positioning System. Staten lover variere sterkt på sporing, men det er alltid lov å spore et kjøretøy registrert på deg. For andre sporingskoder formål, bør du ta kontakt med en advokat eller et advokatfirma. Du trenger
GPS tracking-enhet
Internet Connection
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en GPS-sporing enhet. Enhetene er tilgjengelig på mange elektroniske butikker og dusinvis av nettbutikker. Kontroller at systemet har de funksjonene du leter etter (real-time sporing, kartprogramvare eller et varsel evner). Se ressursene nedenfor for anmeldelser på GPS-sporing enheter.
2

Installer GPS-enheten på kjøretøyet. De fleste sporing enheter er magnetisk, som betyr at de enkelt kan brukes til alle slags stål del av et kjøretøy. Magnetiske enheter kan monteres på utsiden av et kjøretøy eller på undersiden. GPS-enheter som ikke er magnetisk kan kreve mer engasjement, slik som de monteres i bagasjerommet eller et annet sted. Rådfør pakken retninger for spesifikke produktdetaljer.
3

Aktiver GPS-enheten ved å besøke produsentens hjemmeside. Produktet heftet vil inneholde informasjon på nettstedet du vil besøke for å spore bilen. Teste produktet umiddelbart ved å logge på og finne den. Kontroller at systemet identifiserer plasseringen av kjøretøyet. Du må sørge for at systemet fungerer som det skal før du spore ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90160.html

Previous:
Next:

bil GPS